Mr. Probz - Waves

så grymm låt. Väcker många underbara varma minnen från sommaren..

SÄLJER MIN CANADA GOOSE JACKA

Hej! Säljer nu min svarta canada goose jacka i stl XXXS för 1900kr. Kan mötas nära/i Solna eller i stan. Använd 1 vinter. Skriv meddelande till min facebook Sevda Yetis om ni är intresserade.
 

så hemskt.

Asså jag har verkligen inga oord för hur chockad jag blev när jag läste denna hemska artikel. Fick verkligen ryyyysningar och blev så ledsen. En ung och så fin tjej, blir så grovt misshandlad så hon hamnar i koma och blir hjärndöd och sen döör PGA att hon hjälpte två tjejer som blev trackaserade av 3 unga män.
 
Bara 23 åååår. Och hon gjorde bara en väldigt modig sak som inte alla skulle göra. För att många är för rädda när det gäller sånt. Sen på hennes 23 årsdag så stängde läkarna av de livsupphållande åtgärderna.. .så sjukt sorligt blir tårögd av att läsa sånt här så ont i hjärtat man får. Stackars tjej och hennes familj och anhöriga.
 
Jag önskar den här jävla idioten som gjorde detta ett långt liv av bara helvette. Hoppas han ruttnar i fängelset och torteras asså. Kvittar hur länge han får fängelse, haha hans heela liv är redan förstört. Bara 18 år och gjort sån här grej, så många som kommer vilja döda honom när han kommer ut. Rätt åt han äckel. Jag hoppas hon Tugce hemsöker honom nu jävla idiot hur faaan kan man göra nåt såhär grovt?! Så sjukt äckliga människor det finns i den här världen, man slutar förvåna sig. 
 
Inte nog med att hon blev misshandlad! Hur faan kan folk bara gå förbi och kolla på?!??!?! Kollat videor på youtube och sett att tydligen ville Tugces vänner ha vatten från mc donald's då hon tuppa av där det hände och de ville ha pengar för det även fast det va akut asså har inga ord... Det är bara att inse att vi lever i en fucked up värld, som bara blir värre och värre för varje dag. Finns inte många människor med ett hjärta eller hjärna över huvudtaget. Mer och mer folk måååste hjälpa till när man ser något sånt här hända. Om man inte vågar "lägga sig i" för att man är rädd för att bli själv ihjälslagen?Då kan man ju ropa på hjälp eller ring polisen eller nåånting asså gaaaah varfööör ens lever vissa människor när de ändå inte är till någon nytta seriously....
 
Läs mer om artikeln här
 
 

30 november

Heej! Ifredags så färgade jag håret lite mörkare, skulle haft lite mörkare än vad det blev men jag vågade inte för trodde det skulle bli föör mörkt haha men ska färga igen inom en månad. Visar bild sen.
 
Igår kväll så förade vi hos Sibel och våran kompis från Istanbul med Aylin & Maneli också sen drog vi alla till Berns. Gaalet mycket folk var det men det va kul!
 
Idag har jag segat hela dagen och sen är man försyld nu har ganska ont i halsen :( jätte irreterande.. för vill träna men det kan man ju glömma några dagar iallafall...
 

Calvin Harris - Summer

 
Döööör för denna låt!! Texten så klockren...Men ångrar nu varje gång jag lyssnar på den för vill bara tillbaka till den här sommaren!!!!!!! :( ge mig sommar nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
 

5

5 saker ni inte visste om mig.
 
1.Jag hatar all havsdjur. Enda fisken jag äter är lax och fiskpinnar hahah..
2.Jag är kräsen när det gäller till mat, skulle aldrig smaka på något som jag inte vet vad det är.. men jag vill inte höra för mycket detaljer heller för då blir jag skit äcklad och inte kan äta haha...
3.Jag har dålig syn så jag måste ha linser varenda dag...
4.Jag vill kunna lära mig att hjula (igen) endast för att ta kort vid fina bakrunder utomlands och så typ hahahah..
5.Jag brukar jätte sällan köra kondition på gymmet, too lazy I know men därför man såg ut som man gjorde i våras... 
 

-

Det finns en sak jag stör mig på väääldigt mycket. Det är när folk inte bryr sig ett skit om en människa och sen när den dör så är heelt plötsligt alla bästa vänner med den. Så sjukt äckligt falskt. Har tyvärr sett en del göra det i sociala medier osv, jätte äckligt. Det är äckligt mot den döde personen. Ingen respekt över huvudtaget. Att när den levde brydde sig inte vissa ett skit om den och kanske till och med snackade skit om personen men sen när den döör ska man leka att man älskade personen, ALLT för att få uppmärksamhet och för att folk ska tycka synd om än. Så sjukt töntigt. Vem fan vill ha uppmärksamhet på det settet?
 
Jag är tvärtom. Jag haatar när folk tycker synd om mig. Jag känner mig "så liten" då. Tyvärr leker jag hellre överlycklig än att visa mig svag och ledsen. Sorligt men sant. 

Saker din mamma aldrig berättade för dig

1. Du fick henne att gråta? ofta. 

Hon grät när hon fick reda på att hon var gravid. Hon grät när hon födde dig. Hon grät första gången hon höll dig. Hon grät av glädje. Hon grät av rädsla. Hon grät av oro. Hon grät för att hon tycker om dig så mycket. Hon kände din glädje och din smärta och delade den med dig, oavsett om du visste om det eller inte.

2. Hon ville ha den sista biten av kakan.
Men när hon såg dig titta med de där stora ögonen och slicka dig runt munnen med den där lilla tungan så kunde hon inte äta den. För hon visste att det skulle göra henne mycket lyckligare att din lilla mage fick kakan än hennes.

3. Det gjorde ont. 
När du drog henne i håret, när du tog tag i henne med de där vassa naglarna som verkade omöjliga att klippa. Det gjorde ont. När du ammade och bet hennes bröst, det gjorde också ont. Du knäckte hennes revben när du sparkade henne inifrån magen. Du sträckte ut hennes mage under nio månader. Och du gav henne ett helvete av smärta när du först kom till den här världen.

4. Hon var alltid rädd. 
Från det ögonblick du föddes så gjorde hon allt i sin makt för att skydda dig. Hon blev din björnmamma. Hon var kvinnan som ville säga nej när grannflickan frågade om hon fick hålla om dig. För i hennes värld kunde ingen hålla dig lika säkert som hon. Hennes hjärta hoppade över några hjärtslag när du tog dina första steg. Hon höll sig vaken om nätterna för att se till att du kom hem ordentligt, och väckte dig tidigt för att du skulle hinna till skolan. Varje gång du vrickade en tå eller snubblade fanns hon där nära. Varje gång du hade en mardröm eller feber fanns hon där för att lyfta upp dig ur sängen. Hon fanns alltid där för att se till att du var okej.

5. Hon vet om att hon inte är perfekt.
Hon är sin värsta kritiker. Hon vet om alla sina brister, och ibland hatar hon sig själv för dem. Allra hårdast är hon dock mot sig själv när det gäller dig. Hon ville vara den perfekta mamman, och inte göra några misstag ? men eftersom hon är mänsklig så gjorde hon förstås misstag. Hon försöker förmodligen fortfarande förlåta sig själv för dem. Hon önskar av hela sitt hjärta att hon kunde resa tillbaka i tiden och göra saker annorlunda, men det går inte. Så var snäll mot henne och vet med dig att hon gjorde sitt bästa.

6. Hon tittade på dig när du sov.
Det fanns gånger då hon satte uppe till 03 på natten och bad för att du skulle somna. Hon kunde knappt hålla ögonen öppna när hon sjöng för dig och hon bad dig att ?snälla, snälla somna?. När du äntligen somnade så la hon dig ned och för en kort stund försvann all hennes trötthet, när hon satt bredvid dig på säng och såg ditt änglalika ansikte utrycka mer kärlek än vad hon någonsin trott var möjligt. Trots hennes trötta armar och rödsprängda ögon.

7. Hon bar dig betydligt längre än nio månader. 
Du behövde bäras. Så hon gjorde det. Hon lärde sig att bära dig när hon städade, hon lärde sig att hålla dig medan hon åt. Hon höll dig till och med när hon sov, för det var det enda sättet hon kunde få sova ibland. Hennes armar blev trötta och hennes rygg gjorde ont, men hon höll dig för att du ville vara nära henne. Hon gosade med dig, älskade dig, pussade på dig och lekte med dig. Du kände dig säker i hennes armar, lycklig i hennes armar. Du visste att du var älskad i hennes armar. Så hon höll dig, så ofta och så länge som du behövde.

8. Hennes hjärta gick i bitar varje gång du grät. 
Det fanns inget ljud som var så ledsamt som det från när du grät eller syn så fruktansvärd som den när dina tårar rann ned för kinderna. Hon gjorde allt i sin makt för att få dig att sluta gråta och när hon inte kunde göra det gick hennes hjärta i tusen bitar.

9. Du kom alltid först. 
Hon kunde vara utan mat, dusch eller sömn. Hon satte alltid dina behov före sina egna. Hon ägnade hela sina dagar till att se till att du hade vad du behövde, och när dagen var slut hade hon ingen energi kvar till sig själv. Men nästa dag vaknade hon och gjorde om allt igen, för att du betydde så mycket för henne.

10. Hon skulle göra om allt igen.
Att vara mamma är ett av de tuffaste jobb som någon kan ha och det är inte sällan som du närmar dig gränserna för vad du klarar av. Du gråter, du får ont, du försöker, du misslyckas, du jobbar och du lär dig. Men, du upplever också mer glädje än du någonsin trodde var möjligt och känner mer kärlek än vad ditt hjärta klarar av. Trots all smärta, sorg, sena nätter och tidiga morgnar som du tvingar din mamma att gå igenom, så skulle hon göra om allt det där för dig, för du är värd det för henne. Så nästa gång du ser henne, tacka henne. Låt henne veta att du älskar henne. Hon kan aldrig höra det för många gånger.

 
Hitta denna här.. så sjuk sann. <3 <3 <3 http://viralgod.se/post/10-saker-din-mamma-aldrig-berattade-for-dig-det-har-kommer-lamna-dig-i-tarar

Irem Derici - Bir miyiz

texten! Känner igen mig i låten för några år sen. Sjukt bra låt

..

Letting go doesn't mean that you don't care about someone anymore. It's just realizing that the only person you really have control over is yourself.
 

-

Folk som trooooooor man kan komma in och ut i sitt liv huur man vill och när man vill liksom när det passar än hahaha har inte tid för sånna människor och bullshit sorryyyy
 

Milky Chance - Down by the river


-

True true true!
 

Mitt tips

Mitt tips till de som går sista året i gymnasiet. Om ni inte vet vad ni ska läsa efter eller göra så VÄNTA!!! Hoppa inte in i något bara för att bara börja plugga. Många gör det misstaget. Ta en paus i 6månader/1 år . Om du har möjligheten och pengarna, reeees! Lev livet, se nya saker, lär känna nya människor, få nya kontakter, pröva på olika jobb, Få erfaranheet! Tänk igenom ordentligt. Vad vill jag verkligen göra? Ta verkligen en paus och aandas efter gymnasiet.

Nästan ALLA jag känner som pluggade direekt efter gymnasiet och sen direkt efter universitetet jobba. Har sagt att de ångra att de inte tog ett sabbatsår. Har flera vänner som efter ett tag bara fått panik och slutat från sitt jobb/skola och så för att det blivit för mycket och sen senare när de är typ 25-27 1 år tagit paus för att leva livet, resa å allt. Det är inte "försent" att göra då.  Men jaag tycker man bör göra det direkt efter gymnasiet istället då man oftast har mer tid för sånt. Många kan inte när de har jobb bara sluta i 1 år å leva livet då. Speciellt när många i den åldern kanske har en egen lägenhet, bil och kanske till och med en partner och kanske vill seriösare saker i livet. Man är mer bunden till saker och ting i den ålden, oftast.

Jag ångrar inte en sekuund att jag tog ledigt 1,5 år från plugget. Okej nu pluggade jag i 5 månader i våras men det va bara språk men menar mer i riktigt program på universitet. Jag har kännt verkligen att jag haft den tiden att tänka ut, vila ut, leva livet, och nu har jag 100% motivation att börja plugga igen. Jag faktist läängtar till att börja i Universitetet för jag tror verkligen det jag vill läsa är det jag vill jobba med i framtiden! Tack vare att jag verkligen gav tiden att tänka ut så tror jag jag börjar hamna på rätt spår, just för att jag har nu mer erfarenhet, om jag hade förhastat mig tror jag att jag inte skulle hamnat i ett program jag vill läsa. Så är liksom taggad så ska kriga nu för att komma in nu i vår! 
 
Efter gymnasiet va jag helt slut och skulle aaldrig kunna plugga direkt efter, kanske vare också för att jag va förvirrad och hade ett jäävligt tufft år och var depprimerad av allting som hände i mitt liv då. Jag verkligen tvinga mig själv och krigade av den lilla kraften jag hade att klara min sista termin. Kände sån press ifrån alla jag fick sån paniiiik. Hur mycket jag hellre ville bara låsa in i mitt rum och ligga i min säg och gråta och skita i allt och alla. Och kanske vare för att jag hade sjuuuuukt mycket annat viktigare å jobbigare i mitt liv just då. Jag vet inte. Jag tror jag inte kommer inte få ryck och flytta nånstans 1 år å bara leva livet igen, men nu kommer jag mer spara pengar till att resa till de nya ställerna jag vill se liksom 1-2 veckors resor då. Och jag vill jätte gärna bli erasmus student ett halvår när jag läser på universitet asså fyfaan va kuuuul!! Jag har ju fått se hur erasmus är och det är verkligen en upplevelse! Så myycket de gör för erasmus studenterna, så mycket de arrangerar, billiga skit bra resor, fester, äventyrer aaallt! Bjöd ju in mig mycket på erasmus event i våras haha !
 
Jag tänkte åh när jag blir erasmus vill jag bli det i Istanbul meen sen har jag tänkt ut, asså jag har "pluggat" där, levt där och kan allt redan och känner många människor. Det är kanske roligare att bo och plugga i ett annat nytt land och stad för mig, där man kan få nya kontakter och så också. Får seee =) långt kvar dit, eller man tänker så sen bam är jag där tiden går föööööör snabbt! Så ta vara på tiden du har!

25 november

Heej! Idag var jag först i centrum och åt på tacobar med Hermona, träffade Ann-Sofi där också som jobbar där så det va kul! Jag och Hermonas seriösa talk idag asså hahaha bäst! älskar att vi tänker så mycket samma om mycket grejjer
 
Sen drog jag till kista och köpte nya stövlar, sjuukt fina. älskar de! Meeen fanns inte i stl 37 soom vanligt men är så jävla rädd att de kanske aldrig får in igen för den va slut i hela Sverige, så köpte 38 sålänge med sula, heelt okej sitter de men inte perfekt haha kommer kriga och ha 2 sulor (vilket fick att passa perfekt då) om inte 37 kommer in.. ajaa sen drog jag hem och åt och så, gick på promenad med Malin en stund.
Haha en gammal bild från sommar 2012! sjuukt kändes som nu i somras!
 

Asaf Avidan - One day


-

 
Keeep smiling!
 

23 november

Heej! Var glad för att jag trodde jag skulle få träffa Rania men neeeej...-.- :( Veem är i sthlm typ 3 timmar när man har 1 månad på sig att va i Sverige heelt dum planerin......aja gillar dig ändå :* men är sur på dig att du får mig att vänta 1 månad extra nu att inte träffa dig tönt...!
 
Ajaa vem vet man kanske får ryck å åker till Malmö några dagar snart hahah tror ej jag kommer ha tid men om jag får tid why not! Aldrig varit där och är nyfiken :)
 
I helgen kommer Sibeel hon är ingen dissare iaf ;)) hahaha !! bara kärlek!
finaste tjejerna i Istanbul
 

-

Kom hem 4 igår , somnade halv 8....fööör mycket tankar i huvudet som gjorde så jag inte kunde sova..Och den jäveln som tjuvringde mig med dolt nummer kl 10 i morse, jag önskar dig en dålig sömn i 50 år framåt.. Tog mig 2 timmar att somna om igen och jag sov bara 1 timme efter så aaa sovit 3 timmar å kan ej sova mer för har mkt å göra idag -.- När jag inte får min sömn blir jag på dåligt humör heela dagen ska träffa Rania idag som ska vara i sthlm endast till ikväll stackarn kmr se en annan sida av mig idag hahaha... Aja heerå
 

Ray J - One wish

döör för den här låten.....! <3

21 november

Heej! Igår gjorde jg inte så mycket, bara pluggade och så. Idag sov jag länge igen iiinte bra haha och sen gymmade jag senare med Aylin & Hermona och sen har jag börjat kolla en turkisk serie igen. Haha jag hade ingen wifi hemma på 3 veckor för våran box va typ nåt fel på å så, jag va fett lat att fixa den juuust för att jag också veet att jag kommer börja bli beroende igen av mina turkiska serier...too late now hahaha
 
I morgon ska jag först plugga sen hem till Assi en stund och senare på kvällen gå ut. Hörs mer i morgoon ska försöka sova för en gångskull "i tid"
Istanbul Reina mars 2013

Tom Odell - Another Love

<3

-

Takee me back plzzzz:(

Side april 2014

Istanbul juni 2014


Alanya juli2014
Bodrum juli-augusti 2014

-

Hur berättar man något för någon som inte kan förstå.... 

22:53

Heej! Idag vaknade jag sent igen ångest.. Börjat vända på dygnet igen inte bra. Drömde äckligaste drömmen haha att 2 killar jagade mig när jag var ute på en mörk fotbollsplan ensam och en jaga mig ända hem och sen hota mig och min mamma med kniv å sånt asså fyfan har varit nojjig hela dagen snacka om ärrad från en mardröm -.- 

Ajaa idag va jag hemma och plugga hela dagen och sen drog jag och gymma ensam, sen gick hem hem duscha å åt sen träffa Malin direkt efter, vi gick på promenad i en heel timme utan stop! Värsta pw hahaha asså dog. Jag hade precis gymmat liksom trodde inte vi skulle promenera halva solna och sumpan! Ajaaa sevda är på g igen iaf ;) hahaha! 

I morgon ska jag plugga på dagen och sen gymma med Hermona och Aylin och sen gå promenad med Malin igen om mina ben pallar haha... Ajaaa ska försöka plugga en stund nu sen försöka sova i tid för en gångskull
 
Jag på mitt förra gym Mac Kanyon i Istanbul.. Asså det där gymmet no words hur lyxigt och sjukt fint och bra det va.. Överdrivet dyr för en student men men man ville leva livet några månader! 

Irem Derici - Kalbimin tek sahibine

Sjukt fin låt!
 

20:35

Heej! I helgen vare bara chill. Fikade med Asall i lördags i stan. Idag har jag varit hemma hela dagen och ska börja plugga nu haft lite å göra..


Gillar inte just denna bild så mycket  på mig men bara för att det är vi 3 på den😂

Rania kom till Sverige i lördags. Till Malmö då där hon är ifrån. Men på söndag kommer hon till Sthlm! :D Sen kanske Sibel kommer denna helg eller nästa!! :D är fett glaaad! saknat mina Istanbul tjejer <3 återförening på g

-

 
 

The words we leave unspoken, are the most important ones...

01:38

Heej! Idag på dagen pluggade jag och sen drog till skolan, jag va den endaa på lektionen hahahahaha *stolt* 😂! Men fan va skönt det va 100% hjälp på ALLT! Förstog verkligen mycket bättre haha.

efter skolan drog jag till stan till Mitras jobb och shoppa lite och hängde med henne.

Sen har jag bara varit hemma och bara ätit, chillat, kollat på tv och pluggat lite

Ska sova nu! Hörs mer i morgon. Good night!
Ååhh det här va minnen det! Juni i år

01:30

Heej! Idag plugga jag först hemma och sen i biblan med Hermona. Sen drog vi och träna! Asså som sagt blivit så svag jag skääämms hahaha så svaga vikter jag tar nu😩😑.. Aja what to doo måste kma tbx helt :)! 

Efter träningen träffa jag en kompis bara och sen hem
Anjelique juli 2013 Saknar min finaste ablaaa😘❤️


12:59

Heej! Igår plugga jag en stund med Aylin i biblan i centrum och sen fixa jag en grej och sen åkte till skolan. Efter skolan var jag bara hemma och plugga lite.

Vaknade runt 12, så skönt haha. Ska börja plugga nu några timmar. Lägenheten under mig har borrat hela jävla morgonen å nu också får paaaaaniiik min säng skakar typ asså å känns som att de borrar i mitt huvve typ😑!! Ajaa på med hörlurarna högsta volym och plugga mattee! Får göra engelskan ikväll kommer aldriig kunna koncentrera mig annars!

Ha en fin dag alla
Ulus 29 hösten 2013

Gulsen feat Murat boz - Iltimas

Tröttnar inte på min och Sibels älskade turkiska låt haha. Älskar den. Tror det har och göra med Murat Boz asså hahaha. sjuuuuuukt snygg, upptäckte det iår helt efter.. Han var på ulus29 förr förra fredagen den kvällen jag skulleee dit men nejnej jag bangade såklart i sista sekund, ångest jag fick senför att jag integickdit!! :-.- låter som en 14åring justin bieber fan nu men aja hahahah

Äntligen gymmat igen!

Hellooo! Idag va jag först i skolan med Aylin på mattehjälpen. Sen drog vi till kista och åt giros mmmm. Sen köpte vi lite smågrejjer vi både behövde, smink och så. Och sen drog jag till solna och tränade, jag skämms som fan att säga det här men har inte varit i ett GYMM sen fucking juniiiii förstååår nii hur läänge sen det va! 5 måånnader! men jag har tränat några gånger uteee men aa...sist va väl 1,5 månad sen inte inte bra! Jag kände verkligen hur myckeet jag tappat asså får grov ångest när jag tänker på det, så svaag jag blivit!! bara att ha gymmat nu 1 pass!! Jag känner mig som en MÄNNISKA nu asså jag kände mig inte som en människa på sistonde asså för att jag är så vaan att vara i TOP form!! Jag hade tyyp min drömkropp i våras, jag kan träna upp mig sjukt snabbt. Det har jag tur med såå snaart ska jag ha min drömkropp snart igen :)
 
Träffa på Berfin på gymmet det va kul! Nu ska jag göra ett jävla engelska prov.. "bara" 5 kvar då jg vill försöka hinna klart inom 2 veckor iallafall........vet ej hur det ska gå men på nåt sätt iallafall
 
I morgon ska jag först kl 12 träffa Aylin i biblan och pluggaaa i typ 3 timmar och sen ska vi gymma och sen har jag skola 16:30-18:00, och sen ska jag träffa Malin på promenad och sen hem och plugga iiigeen...
 
Mår så sjukt dåligt hur jävla efter jag ligger helt sjukt vill inte ens veta hur efter jag är i matten tror typ 60 sidor utan att överdriva...djup deppretion påväg asså och vädret gör ju inte än gladare precis.. ajaaa hörs senare! 
 
 
 

Steve Angello - Wasted love

Texten

K-young - Angel


00:19

Heej! Idag dega jag bara hemma hela dagen och sen fika med en kompis i stan. Vaknade fööör sent idag så är skit pigg, skulle typ kunna gå å träna nu haha nej men tänkte passa på kanske kolla serier eller plugga en stund..

I morgon ska jag på mattehjälpen behövs för mig akuuuut haha! Sen ska jag äta och gymma med Aylin. Ha en fin kväll alla eller god natt rättare sagt...

Pratade läänge idag med min älskade Munshkin och Kardesim i Istanbul saknaden är stooor men snart ses vi igen😘 <3

Farsdag...

Det här med morsdag farsdag grejjer tycker jag är bara så töntigt att det eens finns. Ska det inte vara som morsdag och farsdag varje dag?! Och mina tankar går alltid till de som kanske inte har en mamma eller pappa som fortfarande lever.. Jag kanske känner så för att jag faktist bliir ledsen av att se de flesta fira farsdag när jag inte kan göra det, jag vet inte.. Men aja
 
Grattis på farsdag alla pappor och till min himlens finaste pappa <3


<3<3<3

-

I don't need any part-time people in my life. You're either with me, or you're not. You can't just come and go as you please.
 

God natt

Heej! Igår va jag först på en bar i Odenplan med Asall å Aylin och sen drog vi till Sture. Det va en bra kväll i början tills någon idiot snodde Aylins mobil!!-.- Så äckliga människor det finns helt sjukt. 

Idag va jag hemma hos min mammas kompis som fyllde år, det va jätte trevligt!
Har bara få bilder fårn min mobil, inte fått alla än.

Ska sova nu god natt :)
😘

-

Det kommer bättre tider, det är bara långt bort dit..
 

-

Allt eller inget..Back on track

Snaart hahah . Har inte mått bra på hela dagen, bara legat i sängen och pluggat. Tvinga mig själv till gymmet för att det är inte bemannat förens måndag annars.. tänkte börja gymma i morgon om jag mår bättre. Såå nu har man gymkort igen haha har inte haft gymkort sen juni fan katastrof! Men haft mina anledningar....
 
Först var det min fot, sen precis när det blev bra gick jag igenom en jobbig bilolycka i Turkiet i somras.. slog i huvudet i glasrutan så hårt så jag hade huvudvärk och yrsel i flera veckor..och ont i hela kroppen också såklart, har än idag huvudvärk just där jag slog i, då å då men ingen yrsel.. lååång historia om olyckan har inte orkat skriva om hela händelsen då för jag försökte liksom glömma det ..:(  kommer skriva om den någon annan gång... ingen dog iallafall så det är huvudsaken!! 
 
Ajaa back to study! Måste göra nåt jävla prov idag i engelska, fett irreterande sen måste jag göra några sidor i matten.. wish me luck. Ha en fin kväll alla! I morgon är det fredag wohoooo =) haha
 
 
 

Nhan solo - tell you


-

Kärleken gör dig blind blind bliind.....!
 

0% koncentration

Heej! Idag har jag bara rensat mina kläder tog 150 år typ... sen åkte jag hem till Hermona och sen chillade vi lite och sen skjutsa hon hem mig. Nu är jag hemma, koncentrationen är på 0% laddar ner musik till min mobil... fastnat helt. 
 
Drömde en konstig dröm inatt, den va konstig men samtidigt så bra.. jag va i Istanbul och den va så verklig.. vaknade upp med leende på läpparna men tänkte vart fan är jag? Är jag i Istanbul ?!?! Kollade runt mig och insåg att jag är I sthlm...somnade om igen med stor besvikelse..
 
Antar att jag kommer drömma mycket om Istanbul nu innan jag åker igen..... ajaa måste försöka plugga nu får se hur det går.. ha en bra kväll alla!
Side april 2014... här skulle man inte banga på att vara just nu... fan va bra man mådde hääär speciellt att vakna till denna utsikt... och bara bort från allt och alla...

-

Jag har helt seriöst slutat förvåna mig på allt... Reagerar knappt ens längre när något händer haha
 

Good night

Heej! Idag så chillade jag och Aylin först bara och sen så åt vi mat och pluggade. Senare åkte jag hem en stund och fixade mig och bytte om. Senare åkte jag till stan för att möta min turkiska kompis i Istanbul's kompis :). Det va jätte trevligt, hon va trevlig och jätte snäll vi åt på friday's i östermalm och sen fikade på Café alberts.

Måste sova nuu. Har skola 09:30 i morrn 😑🔫
Inte tydligaste bilden men ändåå :) 

:)

 

<3

Min finaste ängel, allt jag gör är för dig! Vad som än krävs, bara du blir stolt över mig!! <3

Taco och plugg kväll

Heej! Idag va jag i skolan och plugga med Aylin och sen handlade vi tacos och åkte hem till henne för att laga ! Sjuuuukt gott saknat svensk tacos haha! Sen kollade vi på paradise och bara chilla. Ska sova här inatt och i morgon ska vi plugga sen hae jag skola och sen ska jag träffa min turkiska kompis kompis som bor här i sthlm för några månader! Ska bli kul att få en 100% turkisk vän så man övar sin turkiska också haha :)

Ska umgås med Aylin nu igen god natt :)

-


Mmmmmm...

-

Sometimes you have to act like everything is okey, hold back the tears and walk away...2 november

Heej! Igår somnade jag lite tidigt  och sov uut idag. Behövdes verkligen. Har pluggat nu 2 timmar, ska försöka plugga någon timme till och sen får jag se vad jag gör ikväll
 
Idag åkte min Sibel tillbaka till Istanbul..helt utan mig sådär :(!!! Hann bara träffa henne i onsdags pga att jag va i Örebro och hon hade också mycket att göra! Jag hoppas verkligen hon kommer om några veckor igen hehe :)
 
Ajaaa måste plugga nu igen... ha en bra söndag alla!
 
 

-

 

Bobby V - Tell me

Dör för denna låt<33333

Halloween i örebro

Heellooo! Igår fikade jag med mamma och Nesrin vid centrum, det va jätte trevligt! Sen gick jag hem snabbt, hämtade min väska och så och sen drog jag, Aylin, Hermona, Periya & Dabra och hyrde bil i tumba och sen åkte till Örebro för att fira halloween där! Vi sov hos Tsenat, Jag hade inte träffat thenne sen i somras, så vi överraskade henne! Jag hoppade ur bilen sist bara sådär så hon blev skit chockad och glad :D älskar att göra överraskningar haha! Det va skit kul kväll faktist, vi föra till 1 hemma, vi hann vara i klubben 1 timme haha alla klubbar stänger 2 där men det är liksom efterfesten som är rolig. Hur många som helst kom till Tsenat då haha 
 
Ajaa vi somnade vid 8 på morgonen tror jag och sen vakna runt 1... åt en fet kebabpizza asså e så äcklad av mat justn u hahaha för att vi åt på max igår 2!!!!!!!! gånger också.. usch... klarade bara av att äta en liten macka när jag kom hem...
 
Jag är helt slut sen igår, kl är snart 12, funderar på att sova nu när jag är trött, kommer inte fatta nån plugg just nu.. så jag ska nog sova nu så jag vaknar tidigt i morgon och jag mååååste plugga helaa dagen !! Mår dåligt när jag tänker på hur mycket efter jag ligger just nu... aja god natt på er och happy halloweeen :)
 

RSS 2.0