11 september

Heej! I måndags följde jag med en kompis för att hon skulle göra sina naglar och sen sov jag hos en kompis senare på kvällen, vi kollade på film och bara chilla! I tisdags var jag med min mammas kompis och man från sverige hela dagen och visade runt i Istanbul och gick ut och åt med de! Sen sov jag hos en kompis. Igår flytta jag in till kompis jag ska bo hos de i 1 månad tillsjag åker tillbaka till Sverige, snyft! Jag har världens panik på hur jag ska få hem alla mina kläder och resväsor fyfan blir svåååårt...!!!!
 
Idag har jag pluggat halva dagen, fick en hel del gjort vilket känns skönt! Har fet huvudvärk just nu och väldigt täpt får inteee bli sjuk fyfan, har klarat mig så bra haha och alla i min omgivning har varit sjuka typ.. kl e halv 12 här nu får sova snart och sova uut.
 
I morgon ska jag hälsa på min farmors bror som ärpå sjukhus just nu, inget allvarligt utan han opererades i i benet för ett tag sen så han är fortfarande kvar på sjukhuset. Efter det ska jag träffa en kompis för att shoppa och äta med!
 
Ajaa ska sova nu godnatt!
förra helgen
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0