Kort filminspelning!

Heej! Kom hem nyss. Haft en väldigt lång dag.

Onsdags efter jag var klar med mitt arbete och skickat in så drog jag och en kompis på lucca en stund och bara chilla.

I torsdags tog jag bara det lugnt hela dagen och på kvällen gick jag till lucca med en killkompis som jag lärt känna i Sverige med hans tjej. Sen drog vi till Masqureade en klubb jag aldrig varit på innan. En rnb klubb sjukt bra musik faktist så vi hade skit kul.

I fredags så gick jag till ulus29 och  Anjelique och sen hem till några vänner med 2 tyskturkiska tjejer jag lärde känna ett tag sen. Skit trevliga. 

I lördags blev jag helt plötsligt bjuden på flera fester hit å dit haha så hade typ beslutångest hela kvällen. Men gick tillslut till lucca igeen hahaha med några kompisae och sen drog vi till en födelsedagsfest i levent en kille hade hyrt en stor lokal. Det va galet kul, hängde med massa jag kände där. Sen kl halv 2 messar min turksvenska kompis som håller på att bli skådis här i Istanbul, att jag måste vara i Eyup kl 09:30..vi skulle igentligen filma imorgon men det ändrades.. det är så att jag ska vara med i en skit liten schen i en kortfilm haha fick världens stress, åkte hem, somna runt 4 och vakna 7. Döda mig själv för att hinna för det är skit långt från mig som just nu bor i asiatiska sidan. Iallafall, hann till prick halv 10, var första som va i tid och sen kom min kompis 20min efter och de andra skådisarna typ 1 timme men regissören och de var 3 timmar sena hahaha så vi satt där och typ bara kolla på alla skumma människor som bor i eyup, sorry men väldigt omodernt och konstigt folk som bor där haha inget ställe jag skulle på fritiden åka frivilligt direkt..

Ajaa sen filma vi och så hela dagen, jätte trevligt gäng! Alla va skit snälla och trevliga. Jag kom hem vid 11 på kvällen, ska duscha nu och sen sova direkt. Ska vakna runt 6 i morgon för att jag ska vara i 4.levent kl 8, jag har en scen kvar som jag ska vara med i, är så trött tror ingen förstår haha aja godnatt på er!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0