söndag

Heej! I fredags så åt jag på Assk kahve med en kompis i kurucesme, jätte mysigt var det. Igår var jag hos frisören och färgade håret igen... lite för gråttt igeeenn ufff ska klaga i morgon och be de färga om.. aja sen åt jag med en kompis och sen gick vi ut! Vi drog först till Lucca, sen åkte vi ända till Zuma skiiit långt bort utanför IStanbul en beachparty i Kilyos.. varit där förut 1 gång förra året katastrofal musik men jag tänkte okej då vi är ett roligt gäng, preciis när vi åkt skit länge och är framme så spöööregna det så vi ba eehh vi vänder nog in mot stan så typ30min iigen tillbaka och sen drog vi till Ulus29 när det precis stängde typ haha. Mitt favoritställe i heela Istanbul lääätt bästa klubben. Skit kul att det öppnat igen för det är typ stängt under sommaren så de öppnade igår igen. Jag kommer vara stammis där innan jag drar till Sverige haha. träffade på flera vänner ute som vi hängde med till morgonen sen haha vart en lyckad rolig kväll!
 
Idag sov vi halva dagen och sen åt feeet turkisk frukost var typ mätt skit länge åt föör mycket haha! Sen var jag hemma hos min farmors syster och hälsade på och sen var jag ute på stan med en släkting och fikade och så!
 
Har följt valvaket då och då ikväll! Gillar att Socialdemokraterna vann! Röstade på de. Men är sjuuuukt chockad hur fuuuuck fick Sverigedemokraterna 13%?!?!?!? Asså så jäävla mycket SMYG RASISTER i Sverige helt jävla sjukt.., det är 2014 herregud och vi bara går bakåt i tiden... FUCK SD FUCK RASISM!!Så jävla skönt att Socialdemokraterna inte vill sammarbeta med Sverigedemokraterna hahahah!
 
Ajaa måste  sova nu, har en låång dag i morgon! Ska först till frisören, sen hälsa på min farmors bror i sjukhuset och sen träffa upp några vänner för shisha kväll! hörs mer i morgon god natt!
saknaaar
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0