tiden bara går..

Tiden bara rinner iväg, snart kommer jag göra det jobbigaste jag gjort på 14 år.. flytta ifrån där mitt hjärta är, IGEN. Men jag måste tänka på det som är bäst för min framtid. Jag måste plugga klart, bli bra utbildad innan jag kan flytta tillbaka igen. Du blir inget skit här i Turkiet utan utbildning, sämsta lönerna man får. Det är väldigt svårt. Och utbildningen i Sverige är med värd än en utbildning i Turkiet.. det kommer bli mycket enklare för mig att få jobb i Turkiet ifall jag pluggat i Sverige än i Turkiet.. så jaaa...
 
Jag minns första dagen i gymnasiet tänkte jag shit 3 år kvar till studenten, helt jävla sjukt hur snabbt åren gick sen baam stog jag på min student och tänkte vart fan tog tiden vägen?!
 
Det är det jag hoppas nu att universitetet kommer gå lika snabbt eftersom att jag ska plugga 3 år. Jag har nog aldrig varit så motiverad att plugga som nu. jag vill bara nå min dröm, mitt mål. Att en dag kanske flytta till Istanbul helt. Det är 3-4 år dit, mycket kan hända. Men en sak vet jag säkert, att jag ALDRIG kommer låta någon ändra mina val och drömmar i livet. Ingen ska stå ivägen från vad jag vill.
 
Och jag vet att jag kommer må skit dåligt inombords att vara utan min älskade stad och land. Så jag kommer försöka åka så mycket som möjligt, planerar redan in en resa nu över nyår och min födelsedag haha så det får mig att bli lugnare...
 
Bara bra och roligare grejjer har hänt här på sistonde i Istanbul, så mycket fler underbara människor jag fått lära känna, sen fler och fler svenskar har jag lärt känna här, så otur att alla de flytta när jag ska flytta tillbaka.. Mår sjukt bra att vara här. Men innerst inne dör jag av att jag snart åker.. mår sjukt dåligt.. kan inte beskriva.. men men det är inget att göra åt.. man måste offra mycket för sin dröm, för sitt egna bästa..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0