-Bland det bästa jag läst.

Murat Dalkilic - Bu nasil ask

Texten (Y) (Y) (Y) !!

29 april

Heej! Igår pluggade jag bara hemma hela dagen och tog det lugnt. Idag så hade jag lite ärenden och sen åkte jag hem till Aylin med en liten blomma och kort haha! Och godis å chips hon beställde haha mums såå länge sen jag åt godis och bara en förstörde allt :'( känner hur mycket jag vill äta godis nu inte bra haha! Hon opererade sin fot igår stackarn! Så kommer endast bli filmmyskvällar för ett tag med henne !

Är hemma snart och måste sätta igång med mitt plugg..kommer nog få sitta sent till inatt och fortsätta hela dagen i morgon innan kvällen då jag ska hem till Asall som fyller år!
Ha en fin kväll alla! 
:)) mobba inte min blomma tack hahahahah sååå liten ångra direkt efter jag köpte men den matcha bra på hennes sminkbord ändå (a)

Utkast: Maj 3, 2012

You can't blame her for walking away, if you didn't do anything to make her stay.


27 april

Heej! Idag hade jag lite ärenden i kista och sen har jag bara varit hemma och pluggat, lagat mat och chillat! Går lite segt med plugget för det är så mycket annat jag tänker på!! Haft paus från plugget 2-3 timmar nu, inte ok! Ska börja nu igen. 

I morgon ska jag till skolan och sen har jag lite grejjer att göra och sen ska stänga in mig hemma till torsdag eftermiddag för jag kommer inte kunna plugga torsdag-söndag då jag ska åka bort osv. Hörs mer i morgon! Fått lite bilder från sistonde :)


Alesso - Cool ft. Roy English

(Y)

-

Skrev detta inlägg för några månader sedan, men ville lägga upp den igen!!
 
Att hitta rätt person, en person som du vill spendera ditt liv med, är den största prestation man kan uppnå. Ändå är den olyckliga sanningen att rätt person inte alltid kommer vid rätt tidpunkt. Och det förändrar allt.
 
Det är inte garanterat att alla kommer hitta rätt person vid fel tidpunkt, men det kan hända. Man kanske hittar den person som du älskade med hela din själ. Tänk om världen var så enkel om man bara hade turen att den första man träff var den rätta och leva lycklig med den hela livet.. Men det är svårt, människor är känslomässigt komplicerade och eftersom vi är så känslomässigt komplicerade så vi lyckas göra situationer komplicerade. Även om du hittar rätt person, om du inte är rätt person som du själv behöver vara, kommer förhållandet att misslyckas. Relationer kan inte bara misslyckas på grund av att personen du är med visar sig vara fel person, det kan också misslyckas när man själv ännu inte är den person du behöver vara. Om du ännu inte är redo för ett kärleksfullt förhållande är förhållandet redan då på hal is.Om en person inte är vid den punkt i livet där han eller hon kan vara en kärleksfull och hängiven partner, kommer förhållandet inte hålla heller. Det finns så många sätt en relation kan misslyckas.
 
 
Många människor kommer att kommer komma med ursäkter för varför de inte är på den plats i ens liv som kunde blivit en underbar relation. Många kommer att hävda att de måste fokusera på sin karriär. Vissa kommer att hävda att de fortfarande vill utforska livet, resa runt och ägna mer tid att vara singlar innan de vill satsa på något seriöst. Andra kommer till och med övertyga sig själva om att den kärlek de har känt hela tiden med dig inte var en sann kärlek eller bara att de känner att det dött ut. Den ärliga sanningen är att om du kan erkänna det för dig själv eller inte, är du inte redo för att älska - och inte tillräckligt älska den andra personen som behöver bli älskad. Vi ska bara tillåta oss att nöja oss med en sorts kärlek. 
 
Vi ska bara nöja oss med en kärlek som att älska fullt ut, djupt och osjälviskt - eller snarare, så osjälviskt som möjligt.
 
Problemet är att när du hittar rätt person MEN som du inte kan vara villig att ge upp saker för, ge en del av dig själv till... (eftersom det är vad du exakt kommer att behöva göra)
 
Du ger upp en del av dig själv till den du älskar. Du ger upp vissa saker, du kompromissar grejjer för att ge dig själv till den andra personen. Du ägnar en del av ditt liv, dina tankar, dina drömmar och din framtid för de. Den djupaste, renaste kärlek är kärleken när både individer ger en bit av sig själva till den andra, men inte helt utan förväntningar. Vi kanske inte alltid kan få något i gengäld men vi förväntar oss iallafall kärlek tillbaka från de vi ger kärlek till.
 
Eftersom vi älskar våra partners vill vi att de ska ha den kärlek som de förtjänar. Så vad gör du när du älskar en person och samtidigt vet att du inte kan vara den person han eller hon behöver dig för att vara? Vad gör du när du hittar rätt person, men kan inte älska den personen på det sättet han eller hon förtjänar att bli älskad?
 
Om vi inte är beredda att göra de kompromisser så finns det egentligen bara en sak du kan göra ... Du måste låta den personen gå...
 
Att låta en person du älskar gå är det svåraste beslut du kan göra i ditt liv. Det värsta är att ju längre ni är ifrån varandra, desto mer kommer du att inse hur svårt det är, ju mer du inser hur mycket du faktiskt älskar den personen.
 
Tänker du på en person varje dag i ditt liv som du vet att du aldrig kommer att vara med är sjukt svårt. Men det är bara att acceptera. För vissa händer det såhär, för vissa inte. Det är en sjuukt lärande upplevelse som ingen annan. En del kommer att förälska sig med rätt person för att känna att det är rätt tidpunkt. Du måste ibland ge upp din relation med personer det inte funkar med, men du kan hitta kärleken igen. Du måste tro att du kan eftersom det är möjligt. Det är möjligt att hitta en annan rätt person och att hitta honom eller henne vid rätt tidpunkt i ditt liv. Det har hänt många och kommer att hända många fler. Det finns inget värre sätt att leva livet än att leva det och samtidigt ge upp möjligheten till kärlek. Kärlek är det enda syftet värt att leva för.
 

Major Lazer & DJ Snake - Lean on

Älskaar den här låten! (Y)

26 april

Heelloo! Snacka om att jag glömmer min blogg lite föör ofta på sistonde! Hehe men har inte dött iallafall. I onsdags så fikade jag med Ann-Sofi i centrum och sen fikade jag med Hermona & Dabra och senare på kvällen va med Emma och Kajsa en stund. I torsdags så träffade jag Sibel och Emre som va på besök i Sverige. Vi satt på strandvägen och fikade bara.
 
I fredags så extra jobbade jag i kistamässan med Aylin som vi fick erbjudande genom vårt jobb och sen gick vi ut och åt och sen spontant gick ut till Cafèt. Vi hade inte varit där på typ 2 år? Sjuuuukt lyckad kväll! Fyfan va kul vi hade! Spontant blir alltid bäst. Hängde där bara på Super sundays förut haha för det brukar oftast va dålig musik annars där. Men vi tänkte att vi borde ge det en chans och gå dit på en vanlig fredag liksom, sjukt sjukt bra musik! Varenda låt va verkligen mina låtar haha! Mycket rnb, hip hop och perfekt bra house! Dansade nonstop tills de stängde! Sen sov Aylin hos mig.
 
Sen extrajobbade vi igen dagen efter i kistamässan helt döda. Sen efter jobbet sov jag 1 timme och sen lagade mat och Aylin & Hermona kom hem till mig. Det blev en lugn utgång, cafèt igen men fyfan va sämst musik det va igår! Riktig psykos musik sådär ting ting ting house kaoos haha, deep house avskyr jag verkligen haha får huvudvärk och det är bara omöjligt att dansa till. Så igår va inte såå kul. Efter utgången så åt jag och Hermona på max och sen sov hos mig.
 
Idag har jag i 5timmar istreck totalt rensat mitt rum! Gamla kläder, smink, smycken, gamla papper, böcker och allmänt onödig skit jag hade i lådor osv. Känns sååå skönt. En stor svart soppåse med kläder ska vi ge bort. Ska nästa vecka slänga några möbler från mitt rum och köpa nytt och göra om lite! Älskaaar att köpa nya möbler och göra om mitt rum haha! Så kul :D! Vet exakt hur min lägenhets inredning ska se ut den dagen jag flyttar hemifrån, längtar ihjäl!!! 
 
Måste nu plugga nu sen sovaa, upp tidigt i morgon har en hel del och göra! God natt! :)
 
 Har tyvärr inga bra bilder från helgen

21 april

Heej! Igår fikade jag med Emma och tog en lååång promenad 2h runt typ halva älskade Solna!! Solna blir verkligen bara bättre och bättre (Y). Var i skolan idag och sen i centrum en snabbis, sedan dess har jag bara tagit det lugnt och försökt plugga men inte gått så bra så ska lägga ifrån telefonen och allt nu och sätta igång! Har en inlämning och ett prov jag måste göra om en vecka så måste börja nu.
Fina Emma i lördags

20 april

Heej! I fredags så var jag med Hermona hela dagen, vi åt lunch och sen shoppade lite i kista och sen fastnade vi i parkeringen 25min för det blev krångel med biljettautomaten, vi råkade få en gammal biljett sjukt irreterande men det löste sig tillslut och sen fikade vi senare på kvällen. I lördags så var jag på Assis dotters dop i kungsträdgården i en kyrka. Skit fint var det, sedan gick vi ut och åt och sen senare på kvällen gick jag ut och åt med Emma i stan och sen gick jag och jobba.
 
Igår var jag först i centrum en snabbis för att köpa present och sen var jag på 1-årskalas för Assis dotter hela dagen och kvällen. Det va kul och fanns massa gott att äta och fullt med små söta barn :) och senare gick jag ut på promenad typ 1,5timme, sköönt.
 
Idag ska jag låsa in mig hela dagen hemma och plugga haha har knappt fått något gjort på hela helgen, måste till frisören och färga min utväxt också, får se om jag hinner.
 
Ha en fin måndag allihop!
 
 lägger upp mer bilder sen

16 april

Heej! Idag var jag i stan och fika med Tsenat tills hon tog tåget tillbaka till Örebro! Hon va här över en natt bara. Sedan dess har jag bara varit hemma och latat inte braa.. ska nu börja plugga och sen sova! 
 
Brist på nya bilder -.- .. måste gymma i morgon har inte gymmat den här veckan.. inte bra!

:D

Nuuu har jag ÄNTLIGEN bokat intensivkurs för körkort!! :D haha är så taggad och motiverad för den! Drömmer bara att jag sitter där i min fina bil och kör hehe. 
 
Glömmer aldrig när jag var liten och jag hatade att det var så långt kvar tills jag skulle fylla 18 och min pappa sa att när jag blir 18 så skulle han övningsköra med mig och hjälpa mig så jag skulle klara körkortet snabbt och att jag skulle få en bil i 18årsdagspresent..!
 
Eftersom att jag har svårt att göra 10saker samtidigt så hade jag verkligen inte tid för körkortet när jag gick i gymnasiet men skulle tagit den senare på sommaren efter studenten för snart 2 år sen. Jag va skit nära på att boka allting, men då hade jag ju så fullt upp med lägenheten i Istanbul..jag litar inte på turkiska byggare, de säger ett datum och det kan va klar en månad efter liksom (vilket hände att de va skit sega-.-) så jag vågade inte boka förens lägenheten var 100%klar och allt det där extra efter.
 
Men sen blev det ju höst och jag fastnade där en månad till och jag ville verkligen inte ta den i höst/vinter så jag försköt upp det.. och i somras var jag ju knappt i Sverige så nu innan det riktiga plugget och allt börjar och när jag inte har ett riktigt fast heltids jobb så har jag all tid att verkligen satsa på det och kämpa. Så jag har bokat intensivkurs i Hässlö Trafiksskola i Västerås slutet av juni. Jag ska ta några lektioner i Stockholm innan och sen direkt åka i 2 veckor och bo där då, dock fanns det ingen tid för uppkörningen andra veckan så får åka hem en vecka och sen komma tillbaka tredje veckan, aja jag ville verkligen gå just de veckorna de knappt hade tid så det får bara bli så!
 
Åhh har blivit kär i mini cooper på sistonde, tycker de är så fina! Skulle kanske vilja ha en sån, har 0 koll på vilka som är de dyraste och mindre dyra, tycker alla de ser nästan lika dana ut? Men vill iallafall ha en liten bil och helst med 4 dörrar och en bil man kan fälla ut taket, skit nice på sommaren!  En vit eller svart är finast (Y) One daay maybeee :) får inte glömma att jag är en student fortfarande !! hahaha

plugg

Heej! Idag har jag inte lämnat huset nånting. Utan jag har pluggat som en häst heela dagen. Hann inte klart med min inlämning igår kväll så huuur svårt jag än hade att koncentrera mig soom vanligt så krigade jag verkligen idag för ville bara få det här klart. Så jävla tråkig inlämning så man typ dog men man måste haha. Trodde igår att jag hade lite kvar men hade läst fel och det var typ dubbelt mycket jag skulle skriva igentligen haha fail. Aja äntliiigen klar, hamnade lite efter och har ett prov på datorn jag måste göra i morgon jag inte hunnit börja på än så får gå upp tidigt i morgon och plugga mycket och sen göra provet på kvällen. Sen får jag inte hamna efter igen fyfan hatar det, man blir bara så stressad..men det är svårt när hjärnan är på en annan plats och inte 100% på plugget...
 
Ajaaa tänkte kolla på någon film innan jag sover.. det va skit länge sen jag kollade på min turkiska serie sist så kanske kollar något avsnitt... avsnitten är ju fan lika långa som filmer.. 
 
I morgon så blir det plugg hela dagen och måste gymma också och kanske träffar någon kompis, får se. God natt på er!
Att va här just nu istället för att plugga och ha ångest skulle man ju helst velat vara..
 

-

 
Äntligen så börjar saker och ting gå bättre! Så många frågetecken som jag ÄNTLIGEN fått svar på.. lite sent men bättre än aldrig. Får mer movitation allmänt om allt i livet. Mycket kommer bli så mycket enklare framöver för mig när det gäller ALLT. I år ska jag få mycket gjort och det känns bara bra!
 
Sevda har haft sin 1,5 års "semester" och jag ångrar inte en sekund att jag tog ledigt från allt så länge. I 8 månader efter studenten så hade jag varken ett jobb eller skola. Jag var helt slut efter studenten att jag förlorade min andra halva sista terminen då jag som mest skulle plugga? Jag försökte mitt bästa att lägga undan sorgen de 6 månaderna på dagtid för att kämpa in i det sista och det gick sådär, var ju tvungen att fixa massa pappaersgrejjer efter min farmorsdöd i Turkiet redan bara 1 månad efter. Jag sänkte flera betyg men lyckades endå att inte få ig förutom i ett ämne jag sket i totalt.
 
Så efter studenten hann jag "vila" och andas ut några veckor bara tills jag var tvungen att ta hand om min farmors lägenhet som var JOBB i 3 månader. Att rensa en stor 4a på 120kvadrat där en person bott i över 20år plus som sparade på ALLT va inte lättaste direkt och samtidigt sorgligt, så mycket jag ville behålla pga att det var just min farmors men var tvungen att slänga/ge bort så sjukt mycket.. sen med att renovera heela lägenheten välja allt till det osv osv tog tid. Ta hand om hennes grav, gravsten och massa sånt. Så nee jag solade inte konstant i de 3 månaderna och levde livet, visst hittade jag på grejjer på kvällar ofta och tog några dagar ledigt då och då men det va endå jätte mycket jag fick ta hand om efter hennes död även fast jag fick hjälp så var det svårt.
 
Sen efter de 3 månaderna var över skulle jag börja plugga några ämnen jag inte läste på gymnasiet, jag behöv de inte läsa de förut, ville läsa de redan på gymnasiet men hade svårt att hinna med extra ämnen tyvärr och det krocka med vissa ämnen osv. men hade anmält mig försent för komvux så jag gjorde ingenting på 1,5 månad och var så förvirrad på vad jag ville göra till mars då de andra kurserna började. Så jag bestämde då för att flytta till Istanbul ensam för 3 månader som det var bestämt i början, pluggade turkiska på ett universitet för att ha någonting att göra om dagarna samtidigt leva livet liksom och mycket för att få egen tid, växa, tänka, komma bort. Det råkade bli 5månader och min språkskola tog slut slutet av juni så reste 2 månader sen började plugga den första kursen på komvux i augusti. Valde den enklaste kursen först för att kunna läsa det på distans så jag kunde stanna längre där, allt för att stanna kvar 2 månader till.
 
Det var det jobbiga och svåra att FASTNA där. Men jag försökte hela tiden tänka logiskt att "det räcker nu,det räcker nu, " min "resa" är över och jag måste ta tag i livet på riktigt nu. I SVERIGE. Och är så glad att det första jag gjorde var att börja läsa de här B och Ckurserna vilket heter 2&3 nu samt fixat extra jobb och så. I sommar tar jag körkortet och i höst blir det förhoppningsvis Universitetet och kanske flytta hemifrån. Sen lockr bil också hehe, har redan börjat kolla bilar fast jag inte har körkort än haha! Vill såå gärna ha en egen fin bil, men får see till hösten hur det blir först med allt :D. Så aa den här pausen jag hade gav mig mycket energi, större vilja och mer motivation. (Y)

14 april

Heej! Idag va jag först i skolan och sen på ett ärende och sen åkte jag till jobbet och sa upp mig. Det kändes väldigt tråkigt för jag trivdes jätte bra med chefen och kollegorna meen kände inte att jobbet va såå min grej och har just nu inte tid för det heller och man tappa lite när jag bara var där 1 gång i veckan senaste 2 månaderna (pga att jag ej hade tid) så det blir bara helg jobb framöver till sommaren iallafall. Det kändes kul att han var nöjd med mig, sa att jag va jätte duktig, att det var tråkigt att jag slutade och att det alltid finns en dörr öppen där igen om jag skulle vilja komma tillbaka! Kändes jätte kul att höra.
 
Aja sen va jag hos tandläkaren, fixade till min natt tandställning. Ska ha den nu 6 veckor sen får vi se om mina tänder blir bra igen. En visdomstand håller på att växa ut också och det gör så ont! Känns som att den växer snett in i huden? Tydligen hade jag fått mina 2 andra förut? Har inte alls märkt? haha så det va skönt att höra för tänkte väl att det inte får plats mer fler tänder liksom haha så antar att jag har 1 kvar nu men hört att den kan komma väldigt sent. Ajaa bara mina tänder blir rakare igen så är jag nöjd!
 
Har nu hela kvällen pluggat, och är inte klar så måste bli klar tills ikväll. Har nu migrän nu igeeen.. 4de kvällen irad.. så sjukt irreterande men what to dooo.. får ta tabletterna innan jag sover så jag sover som en stock haha!
Istanbul augusti 2013
 
I förrigår så åkte Malin tillbaka till Oslo och lämna mig igen dåraaa. Tänkte komma och hälsa på henne i Oslo nu i maj, ska bli kul! Sen åkte Tsenat också iförrigår.. :( men är glad att jag träffar henne litee oftare iallafall, samma land fortfarande och för vi bara bor 2h ifrån varrandra.. inte 7 liksom. Ska till Örebro över valborg så det är bra att jag får träffa henne då igen!

nya air max thea

Foot locker: 1200kr
Köpte dessa älsklingar förra veckan! Älskar Air Max, så himla snyggt. Bara längtar tills det är sommar och man kan gå barbent, solade fina bruna ben med dessa skor (Y)! Har en vän som köpt air max 90 till mig från USA typ omöjligt att hitta de i Sverige.. så tänkte varför inte ha Air max Thea också haha velat ha de ett tag nu! Så sjukt sköna och fina, ska börja använda de när det är lite mer stabilare och bättre väder! Får se hur länge de får va vita.....brukar inte lägga upp nya skor i bloggen alltid, men de här ville jag verkligen lägga upp haha!
 
Tips för er som vill ha Air max Thea, köp så fort ni kan för ni kommer omöjligt hitta de i sommar, kommer bli väldigt populära! 

Murat Dalkilic - Kader

<3

söndag

Heej! I fredags kväll gick jag ut med Malin, Tsenat & Suzi. Vi förade först hos Malin och sen drog vi till sture och sen hem. Va en lyckad kväll! Igår så städade jag och gjorde om lite i mitt rum hela dagen, kollar på lite nya möbler jag ska köpa snart, ska bli nice! Och sen jobbade jag på kvällen.
 
Fyfan va hemma runt 3 inatt men kunde inte somna förens 7 i morse! Vart helt pigg och sen hade jag 150433 tankar i huvudet som vanligt -.-...så idag slappade jag hela dagen och pluggat! Så sjuuukt tråkiga inlämningarna jag har just nu skulle seriöst typ kunna betala någon att göra det här så jag slipper hahaha nejdå...
 
ajaa nu måste jag gå tillbaka till plugget måste bli klar med denna inlämning ikväll har jag lovat mig själv!! Kommer i min nästa paus från plugget lägga upp lite shopping jag köpt på sistonde! Blivit såå dålig på det senaste året, knappt lagt upp nån shopping i bloggen. Så hörs snart :)
jag i fredags

Kygo - For many years

(Y)

-

Så sjukt stört hur en person kan ljuga så mycket framför någons ansikte....läskigt

10 april

Heej! Idag va jag först på möte med jobbet och sen senare på kvällen drog jag till kista med Aylin, vi fikade och shoppade lite! Köpte 3 fina bikinis! Är kär.. är redo för beach 2015 hahahah men är kroppen det? Hmmm snart ;P
Gått ner i vikt lite på sistonde för ibland när jag mår dåligt så tappar jag matlusten och har verkligen ingen aptit och mår typ till och med illa när jag väl äter.. kommer och går.. 
 
För 1 år sen hade jag lite mer kött på benen och va lite bredare, inte att jag va tjock men så mycket jag satsa med rumpan där ett tag och mina ben ben blev liite för breda för min kropp tyckte jag.. så är glad att jag är litee smalare igen men vill inte bli smalare än såhär!! Det räcker liksom haha
 
Sen efter det så var jag hemma hos Kassandra med Emma, vi bakade biskvier mums, sjukt goda blev de!
Azizam och jag alanya i somras

älskar persisk musik

Hahah jag älskar persisk musik! Eftersom att många av mina vänner är iranier osv så har jag såklart lärt mig lite persiska och speciellt persisk musik haha älskar de här 3 låtarna, depplåtar på hög nivå men såå bra!!! Kopplar verkligen av när jag lyssnar på dessa låtar.. !
 
 
 
 
 

-

Det finns ingen som helst ide i det här livet att ljuga,för sanningen kommer alltid på något sätt fram!
 

god natt

Heej! Idag va jag på föreläsning och var på som en "mässa" för olika företag osv med Hermona Södertörns Högskola. Det va lärorikt och intressant. Föreläsningen var om en jätte framgångsrik entrepenör, en av de bästa i Sverige och sjukt vad man blev inspererad! Sjukt duktiga människor det finns i denna värld. Man blir verkligen glad att se hur bra vissa personer lyckas och hur mycket de kämpat för att tjäna varenda krona. Sen var det kul att gå runt på de här andra företagsgrejjerna och fråga om de, få tips osv. Vi fick goodiebag och flera tidningar om de olika företagen vi kan läsa om mer senare.
 
Efter det åt vi middag hemma hos Hermona och sen var i centrum en stund.
 
Har fått migrän iigen så ska ta en tablett nu och sen sova. Har sjukt mycket plugg att göra i morgon, hann ingenting idag. God natt! 
jag, aylin och Hermona på Aylins student 2012! Shit va tiden flyger iväg hahaha
 

Mardröm

Hade en jätte jobbig mardröm inatt usch jag drömde att jag va tillsammans med en kille och vi gick utanför mitt hus och skulle gå på promenad och sen ba dök en psykiskt sjuk kvinna i 40årsåldern och typ försökte köra på oss och vi fick panik och sprang iväg och hon försökte typ köra på honom mest och hon lyckades inte och sen bara tog hon upp en pistol och riktade mot mig och jag fick kulan raakt in i hjärtat och dog direkt...Jag blev en ande och jag såg hur alla bara bröt ihop och grät brevid mig när fler och fler av mina nära fick höra det som hände och jag bara börja gråta och försökte visa mig att jag finns där för de, försökte ta på de men ingen varken såg eller kunde känna mig gaaah så obehaglig dröm. Jag vaknade upp så svettig och förstörd.. är så sjukt rädd för döden faktist.. 

Min största rädsla med döden är typ att man blir en ande och man är med sina nära hela tiden.. Man försöker vara med de och visa sig, uppleva allt med de MEN värsta är att du inte kan visa upp dig!!!! De kan inte veta att du är med de just för att du är osynlig och det upplevs inte på samma sätt som att vara levande och med de vid liv.. Jag undrar verkligen hur länge jag kommer leva och hur jag kommer dö... Jag tror lite på att jag kommer dö pga en sjukdom som cancer eller någon bilolycka. Den "bästa" döden skulle väl varit att man blir jätte gammal och bara somnar in pga ålderdom! Tänk va fridfullt och fint att dö på det sättet än att lida eller typ hemska grejjer som typ bli mördad osv.. 

Det som skrämmer mig så äckligt mycket är att man inte vet nånting och att det kan hända exakt nääääär som helst! Jag om någon har upplevt sånna händelser att det bara händer utan att man är beredd på det.. Och det är sånt som verkligen tar på en mest. Man känner sig så stum chockad och bara så hjälplös och vilsen. En person tex som varit sjuk en lång period och man vet typ att den inte har långt kvar att leva förberedder man sig på ett annat sätt men endå inte... Man accepterar inte alltid det och tror personen ska leva längre endå.. Som min mormor visste jag några månader innan hon dog att hon hade fått cancer över hela sin kropp att hon aldrig skulle bli frisk igen och kommer dö.. Men ingen visste bara inte huur länge, månader eller år visste ingen. Man man visste endå att hon inte skulle kunna leva 5år till tex osv... Hur mycket jag än VISSTE det så blundade jag för det och accepterade inte det...

God natt

Hej! Igår kväll var jag ute och fikade med en kompis och sen var jag hemma kollade på filmen One day, sjukt bra film. Jätte fin och sorglig, känslig som jg är grät jag såklart haha.! Fick hemsk migrän senare och tog mina sjukt tabletter såå bäst däcka direkt haha. Om jag får migrän sent på kvällen är de sjukt bra att ta, aldrig mer på dagen liksom blev typ halvt drogad och sååå svag av de.

Ajaa idag hade jag först lite ärenden och sen fikade jag med Tsenat i centrum och sen gymmade jag med Cornelia och Serhat va där också och sen träffade jag Emma en stund och gick promenad.

Mår sjukt konstigt. Hade en jätte hemsk dröm inatt berättar sen i ett annat inlägg hoppas jag inte drömmer om nåt sånt hemskt igen... God natt alla! Hörsmer i morgon6 april

Heej. I lördags gick vi ett gäng tjejer till Champell och va där hela kvällen, det va en lyckad kväll! Igår så åt jag i kista med Dabra. Idag har jag sovit ut, bara vilat och nu ska jag plugga 1 timme sen gymma och senare ikväll träffa en kompis.
 
Sjukt att tiden går så fort.. föör fort.. snart är det liksom sommar igen och sen nyår igen hahahha men typ..ju snabbare och mer tiden går desto mer "stressad" blir jag för allt. Vill verkligen bara komma in på en utbildning och flytta hemifrån, köpa min egna bil osv. Bli mer självständig. Dagdrömmer om hur min framtida lägenhet ska se ut och hur jag ska inreda den osv, älskar att inreda och så! Så himla kul. Men sakta men säkert är jag där, bara att ha tålamod och kämpa :). När jag var yngre så tänkte jag "ska vara 25 när jag flyttar hemifrån" för ville va helt klar med plugg och så men känner att jag vill flytta tidigare även fast jag inte har en klar utbildning nu. I sommar tar jag körkort iallafall äntligen sen i höst blir det antagligen flytt.
 
Ha en fin dag alla!
En härlig vårdag 1 år sen i Istanbul
 

färgat håret igen hehe

Heej! I torsdags var jag med Emma och Kassandra hela kvällen, vi gick ut och åt osv.
 
Igår så var jag hos frisören och slingade håret så det blev som en sombre! Nej nu måste jag låta håret vila lite, men jag kände sedan julas att mitt hår va lite föör mörkt för mig. Gillade det men jag saknade det blonda och lite ljusare det är mycket mer jag! Vill absolut aldrig bli så blond som jag var förut igen, det var fööör blont och lite kyckling varning fan till och med så att några 12åriga pojkar ropa "civ civ" till mig i ett köpcenter i Istanbul i somras.........Civ civ betyder kyckling kul liksom hahahah!-.- men har jag liite av det mörka i botten kvar vilket känns bra och fint! Sen på kvällen jobbade jag.
 
Sen har jag shoppat en hel del på sistonde haha intee bra för min ekonomi......Våren är snart här så va tvungen att köpa fina kläder och skor till våren/sommaren!
 
Ikväll ska jag ut med en del vänner. Ska bli kul! Vi får se vart vi drar, inte 100% bestämt än.. Idag är det Påsk och vi har haft lite gäster här hemma och ätit påskmat. Sedan har jag under hela kvällen pluggat och skickade nyss in en inlämning så det känns skönt så jag kan koppla av ikväll när jag är ute! Nu måste jag börja fixa mig. Ha en fin kväll alla! 
 
 
Före
Tyvärr råkade jag ta detta kort exakt under lampan så det va något mörkare irl..
 
 
 
 
inte världens bästa bild på mig men så ni ser hur det ser ut framifrån

1 april

Heelloo! I måndags så hade jag ärenden hela dagen och shoppade lite och sen gymmade jag med Cornelia senare på kvällen. Igår hade jag ärenden på dagen och sen gick jag på Iran - Sverige matchen med massa kompisar. Sjukt att det va 30 000 iranier och 3000 svenskar fan pinsamt egentligen och det va Sveriges hemma match hahaha.. men sjukt rolig stämning och bra match! Sen efter drog jag, Aylin & Maneli till stan för att fika
 
Idag har jag haft fullt upp hela dagen och var bl.a hos tandläkaren. Helt obokad kom jag in och bad han kolla på min tand som blivit lite sne senaste halvåret. Sjukt irreterande när man lagt så mycket pengar på nattandställningen jag hade för att fixa till 4 tänder som va lite snea och sen få perfekt resultat och sen blir en tand lite sne efter ett tag. Det började smått precis innan bilolyckan i juli men tror bilolyckan "flyttade tanden" mer sen efter.. har kollat på bilder dagen innan olyckan och min tand såg lite rakare ut då, fick ju en rejäl smäll mot glasrutan så kan vart pga det mest..
 
Och perfektionist som jag är när det gäller mina tänder så bad jag honom fixa till min gamla natt tandställning så ska ha den nu 4-6 veckor och får se om det blir skillnad även fast jag har tråden bakom mina tänder....
 

RSS 2.0