Frågor och svar

POSTAT AV: ANONYM
Träffar du någon kille just nu? Om inte, varför? Förstår inte hur du verkat vara singel så länge för du är jätte vacker läst din blogg 3 år nu och du e grymm

Svar: Jaduu haha ... varför jag varit singel? Bra fråga haha jag har iallafall senaste 2 åren varit 0% redo för ett förhållande tex för att jag flyttade till Istanbul,ville helt vara ensam och arbeta på mig själv och på vad jag ville i livet och jag ville helst inte gå in i ett förhållande med någon där för jag inte vill ha distans.

Jag är en person som ALDRIG skulle gå in i ett förhållande bara sådär hur bra än en kille är sådär i början.. köper inte sånt lätt haha. Jag måste lära känna en person hyfsat bra iallafall först, LITA på den och jaa det krävs mycket faktist för att jag ska ens ge ett förhållande en chans, killen ska verkligen vara värd att satsa på. För när jag satsar på ett förhållande finns det tex ingen annan kille i mina ögon och det är bara liksom han av alla killar. Mycket är även för att jag är sjuuukt rädd för att bli sårad. Därför ska man inte gå in i något för enkelt för det är inte kul att ge allt för någon och sen ta risken att bli sårad ifall allt bara va falskt och tillfälligt.

Men nu när jag bor i Sverige och har endå fått ordning på mitt liv mer så är jag redo för ett förhållande ifaaall jag känner att jag hittar någon jag vill ha ett förhållande med.


POSTAT AV: SARA
Har du snapchat? Isåfall vad heter du? Älskar din blogg! Grymt bra e den !

Svar: Ja, heter sevdayetis. Tack :)

 

POSTAT AV: ANONYM
Hej hur skall du kunna läsa högskola utomlands ? Högskoleprovet gäller bara inom Sverige.Hoppas du svarar fort tänker göra samma men vet inte hur jag ska gå tilväga så berätta hur du tänkt Snälllaaaa :) gillar din blogg otroligt

Svar: Hej! Jag ska inte läsa högskola utomlands.. ska försöka komma in i Sverige, för vill bo kvar och plugga här. Tack så mycket :)


POSTAT AV: ANONYM
Hej jag har en fråga du åker väldigt ofta till Turkiet och du snackar aldrig om att du jobbar nånstans så hur kan du åka så många gånger utan nån problem ?? på rkonomin ???? mina föräldrar sörjer inte och ger mig inte pengar när jag behöver så man blir lite avis :/ Iallafall om din mamma sörjer allt de du gör resor,skola allt så en sak du har en underbar förälder hoppas du inte blev arg av min fråga kanske du tog illa upp vet inte gillar din blogg du har en underbar liv tycker jag, som inte jag har för jag aldrig haft stöttande föräldrar
SUPERSIN SEVDA (tummen upp) och din mamma lika underbar

Svar: Hej nej jag har hade inte jobbat något på 1,5 år från juni 2013 tills nu i december 2014 då jag hittat extra jobb och jag pluggar så jag får liksom csn så jag klarar mig bra och bor hemma, så jag betalar inga räkningar och så. Varför jag började åka så ofta till Turkiet va för att jag hade ärenden där och det va inte lite och enkla ärenden.

 

Sen att jag bodde där nästan 1 år och mest bara levde livet och kanske slösade väldigt mycket pengar med tanke på att jag inte hade en riktig inkomst, men endå pluggade 7 av månaderna gjorde jag för att jag behövde verkligen det efter all skit jag fick gå igenom under 2013 så behövde jag bara leva, komma bort, hitta mig själv,bli återställd och komma över allting för det va inte några smågrejjer som hände direkt..Så varenda krona var så värt. Det sista jag tänkte på att va att ens söka jobb eller plugga vidare direkt efter gymnasiet. Jag tänker inte kommentera så mycket detaljerat om min ekonomi för jag inte vet vem du är som kommenterat. Min mamma har bara 1 barn att försörja, och det är jag.

 

POSTAT AV: SULE
tas kontona bort när du anmäler dom? för det här är ju helt sjukt vad det finns för människor där ute. Hur faan kan man göra såhär? speciellt genom att lägga upp bilder på dina nära.

Svar: Ja oftast, men denna är väldigt svår att få bort...

 

POSTAT AV: B
Hej!! Hittade precis till din blogg när jag googla runt. Älskar själv Istanbul och åker dit ensam den 27 februari, där i en vecka och tänkte fråga om du kanske ville ses? :) hehe!

Svar: Heej! Va kul! men tyvärr bor jag inte kvar, flyttade hem för 4 månader sen nu och jag vet inte ens vem du är haha...

 

POSTAT AV: ANONYM
Hej sevda! Först och främst vill jag bara säga du är så himla vacker så man blir avundsjuk på dig så vacker du är och du är helt underbar människa!:) jag ville bara säga om 2 veckor åker jag till Istanbul med familjen och undrar hur vädret är där nu? Kan man ta på sig tunn jacka? Jeans? Och undrar om man kan shoppa allt där? Typ som märkes skor osv :)

Svar: Heej! Tack så mycket :) jag har ingen aning, det va snökaos och sen är det helt plötsligt som vår igen tror jag, väldigt mycket upp och ner. Ta med dig tjock jacka och tunn för säkerhetskull för vädret kan man aldrig lita på. Jaa gud det finns ALLT ! Mycket mer än här i Sverige haha :)

 

POSTAT AV: ANONYM
Kan inte du göra en videoblogg? Typ filma olika ställen när du är ute, fina utsikter, vänner osv. :)

Svar: Haha jaduu vet inte om jag kommer på det så varför inte :)

 

POSTAT AV: Z
Jag och min kille funderar på att flytta till istanbul, han har varit där flera gånger men jag har aldrig varit där. vi har inga släktingar eller vänner där förutom att han känner några. Kan du berätta hur ekonomin är där och människornas livsstil och om du tycker att vi borde flytta dit? :)

Svar: Att hitta jobb är väldigt svårt. Du måste liksom ha minst högskoleutbildning så du ens får helt okej jobb, lönen är jätte låg jämfört med Sverige. Lägsta lönen ligger på 750lira, asså det är runt 2000 kronor. Om du verkligen vill få en jätte bra lön krävs en bra utbildning och kontakter! Men lättast att få bra lön i Turkiet är om du öppnar eget och det går bra då såklart, som anställd så är det svårt att få en bra lön. Jadu livstilen wow.. om du har bra med pengar lever du som en kung! Sånt bra liv har inte ens de rika här i Sverige. Du lever (y)!


POSTAT AV: R
Varför har du privat instagram? Du hade ju öppen och mycket mer följare förut, blockade du dom eller hur fick du bort så många?

Svar: Jag hade fööör många okända och många skumma följare, så aa satt i flera dagar och blockerade en efter en hahaha suger att man bara inte kan markera fler och ta bort. Jag hade runt 2800 och raderade runt 2000 fatta vilket jobb det va -.-.....men det känns skönare nu, räcker med att min blogg är offentlig och allt och alla kan läsa om mitt liv, ville bara va lite mer privat med min insta haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0