15 år utan min andra halva

15 år av en stor tomhet, förrvirrande om ALLT i livet. Det första jag alltid tänker på är bara Varför?! Varför just du och varför så tidigt, varför min närmaste i livet? Du som skulle vara min vägledare i allt? Du som alltid skulle pusha mig i allt och lära upp mig att bli som du.
 
15 år har jag klarat ett liv fullt av sorg och ett stort tomrum utan dig. Men det gör inte att jag inte glömmer en enda sak ifrån dig. Så ofta jag kollar videor från oss när jag var liten, så ofta jag kollar tillbaka på alla våra gamla bilder, så ofta jag bara ligger och tänker på allt med dig och alla minnen. Just du kommer alltid vara min förebild inom ALLT. Du kommer ändå alltid vara min hjälte och bara min pappa och min finaste ängel i himlen. Jag är stolt över att vara just din dotter. Så älskad du var av alla! Fanns ingen som ogillade dig. Är glad att få ärvt den delen utav dig, att försööka iallafall att bli som dig. Så många fotspår jag försöker följa efter just dig, vägen till att lyckas, vägen till allting i livet.
 
Med hjälp av din varma fina närhet kommer jag också lyckas med allting i mitt liv en vacker dag, även fast jag inte kan se att du stöttar mig så känner jag det. Utan det skulle jag verkligen inte levt idag. Om du skulle sluta visa din närhet så finns 0 hopp kvar om allt. Men jag vet att du aldrig skulle lämna mig, du är den personen som aldrig skulle svika i mig. Tillsammans med mormor, morfar, gammelmorfar och farmor och de andra i släkten vi förlorat så finns du här för mig/oss <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0