7 januari

Heej! Idag frös vi ihjäl hela dagen hförst idioterrna kom inte idag för det blev nåt problem. Så de ska komma i morgon bitti. Det e fortfarande snöKAOS här asså kaos verkligen haha. Åt en fet frukost sen 1timme efter kom Sibel och en annan av Ranias vänner på pannkaks frukost haha så åt massa pannkkakor och sen åkte jag och sibel till andra sidan först åt mat ..igen ute hahaha sen drog till frisören jag gjorde manekyr och pedikyr och hon tvätta och föna håret bara, sen gick jag på möte i mitt hus. 

Låångt möte börja vid 7 och vi va där nästan till 10.. Mitt hus kommer rivas i år fick jag veta nyligen/idag och vi fick se projekt osv på hur det kanske kan se ut och lalalala inget är 100% får mer info nästa vecka/inom 1 månad om när och hur än för alla va inte riktigt överens med projektet och de mest drabbade på denna projekt är jag och 2 andra som har de största lägenheterna just nu i huset som kommer förlora mycket mer kvadratmeter än de andra.. Aja vi ska ha möte med fler företag som vill jobba med oss och se deras projekt innan allt blir klart! Det här innebär att jag mååste åka till Istanbul IGEN inom 1 månad eller så... Min biljett till sverige e nu på onsdag om 1 vexka och jag har ju skola och jobb jag måste åka tillbaka till men snart i vår när allt är mer bestämt måste jag skriva på en massa papper osv så måstee vara här då. Tyvärr missar jag mötet om 2 veckor skiit!! Men en släkting ska vara med då och skicka bilder på de nya förslagen på projekten osv.. Asså ödet att jag alltid har en anledning att komma hit bara kul hehe:)) vem försöker jag ens lura att inte komma innan sommaren igen hahaha kommer säkert åka 2 gr innan sommaren.. Ska även till Oslo, Örebro, Malmö oooch Libanon (innan sommaren) haha bara att hänga med min energi och stresslivhahaha

Ajaa fastnade hos släkten efter så jag ska sova här inatt så skönt å varmt hahaha på morgonen ska jag tillbaka till andra sidan. Stackarn rania sov hos en kompis inatt för lägenheten e så iskall och hon tog me mina sovgrejer och så också och jag fastnade här haha men ska dit i morgon bitti ändå... Godnatt på er! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0