Idioter med 0 respekt

Okej nu har den här lilla tönten gått föör långt. BULDUK MERVE=som personen heter på facebook tror tönten har bytt namn ett par gånger också för att man inte ska hitta henne om det inte va en annan fake konto hahah (Hon har blockat mig självklart) Denna fake-facebook har funnits i flera månader vad jag vet, och den har inte försvunnit än! Tror det är för att personen har verkligen satsat 100% och addat massor med folk så att den ska se äkta ut.
 
Det har gått så långt med sånna här fakeprofiler med mina bilder så jag nästan inte pallat bry mig på sistonde, har litet hopp om att de får ett liv en vacker dag och tröttnar meeeeen när jag får veta och se att personen snott en bild på mig och min farmor som är död och lägger upp?!!??!?!?!!? Dåååå bryr jag mig för det är bara överdrivet och otroligt respektlöst. Gå å gör 150 nya fake profiler med mina bilder hur mycket ni vill om det är eran lycka i livet eftersom att ni tydligen inte har ett fint ansikte att själva lägga upp bild på (finns skönhetsoperationer man kan göra bara så ni vet) för seriöst så bryyyyr jag mig inte längre men lägg faaaan inte upp bilder på min familj/vänner och speciellt mina närmaste som idag inte lever?!?!?!? Så jag skulle bli jätte tacksam ifall ni alla kunde hjälpa mig att anmäla denna respektlösa människa. Tack på förhand.
 
Här är min största anledning till varför jag undviker att lägga up en bild på min mamma!!!! Eftersom att hon är min enda närmaste kvar i livet så gör jag allting för att "skydda" henne från allt så mycket som möjligt. 
 

Kommentarer
Postat av: sule

tas kontona bort när du anmäler dom? för det här är ju helt sjukt vad det finns för människor där ute. Hur faan kan man göra såhär? speciellt genom att lägga upp bilder på dina nära.

2015-01-24 @ 23:36:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0