Nyår och min fædelsedag!

Heej! Jag glømmer att skriva i min blogg hela tiden haha!! Just nu skriver jag från Banu's dator som ør dansk haha so de har inte 2 bokstever och jag orkar inte hemta min egna data haha.
 
Nyår va verkligen jætte lyckat och roligt! Vi åkte till en villafest i Istinye, det var sjukt mycket folk och alla va jætte trevliga. Dansade hela natten nånstop men Rania hade ganska ont i sin njure så hon kunde inte dansa knappt.:/

Nyårsdagen så var det min pappaa fødelsedag så jag åkte till hans grav och køpte blommor och sen åkte jag till slæktingar och sen en kompis.
 
Igår så firade vi min fødelsedag! Vi va først i Lucca och åt middag och føra lite och sen drog vi till Ulus29, helt galen och en lyckad fødelsedagsfirande! Fyller ju inte 2 januari men 4de men 4de e en søndag och jag valde att fira på fredan pga lite grejjer,helt onødiga grejjer igentligen haha borde firat 3je øndo som det va planerat i børjan men ajaa det va en sjukt lyckad kvæll iallafall!
 
Idag sov vi uuut till typ 2 halv 3 asså hahah har nog inte sovit så længe på ååår.. men det behøvdes och sen va vi hemma heela dagen,lagade mat,stæda och sen kollade på film.
 
I morgon ær det min riktiga fødelsedag! 4 januari! Ska åka till andra sidan før att fira med mina nærmaste slæktingar. Ska bli jættekul!
 
Ajaa ligger i soffan just nu med mina fina tjejer och Sibel och Banu har somnat och jag och Rania ær skit rastløsa, vet inte huur jg ska somna inatt før vi vakna så sent ..tror jag ska kolla på min serie intikam sen sova haha!
 
God natt alla ni som ska sovaa! Min serie væntar på mig haha
 
 
en bild på mig och mina fina tjejer från nyåår! Lægger upp bilderna från min fødelsedag i morgon :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0