Sverige i morgon...

Heej shit glömt bort min blogg heeelt haha. I torsdags så var jag med Rania och Banu hela dagen och bara tog det lugnt, senare på kvällen gick jag och Banu ut till Lucca och sen hem.
 
I fredags så åkte jag till Istinye park med Sibel i flera timmar, vi åt och shoppade lite. Senare på kvällen gick jag, Sibel, Rania och Banu till Nusr-et i Etiler för att äta middag, sjuuukt god mat verkligen 5/5 men just den dagen tyvärr vare ganska dålig service men annars top asså rekommenderas starkt! Senare åkte vi till Lucca och va där ett tag och sen drog vi en stund till Ulus29, vi var bara 3 och var ganska trötta så vi drog hem tidigt.
 
I lördags morgon åkte Sibel hem till Sverige och senare på dagen så gick jag först till frisören och sen senare fikade med en kompis och på kvällen gick jag, Rania och Banu på födelsedagsfest som våra 3 killkompisar hade i Nisantasi. Efter drog vi ett stort gäng till Colonie i Karaköy, det va helt okej och sen drog vi hem.
 
I söndags så var jag med släktingar på andra sidan hela dagen.. Igår så gjorde vi typ inget speciellt, var mest hemma hela dagen och chilla. Kl är 2 här och jag ska vakna om 3 timmar.. funderar på att dygna! Kommer sakna mina bebisar :((!!!!!!! Måste åka hemifrån halv 7 för att det kommer vara morgontrafik annars...-.-
 
Ajaaa ska kanske sova nu eller va vaken ett tag till! God natt alla!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0