-

Återigen
 
Jag har bara EN facebook Sevda Yetis. Jag accepterar bara vänner, bekanta, släkt men faktist också gulliga bloggläsare haha!! 
 
EN instagram : sevdayetis (blockade runt 1500pers förra året för att jag ville rensa bort följare, jag hade många skumma människor och för många jag inte kände, så om jag råkade blocka er så kan ni kommentera erat namn så kan jag blocka upp er igen så ni kan följa mig igen, råkade ta bort en del normala läsare också minns jag)
 
Många frågar varför jag gjort min insta privat,(haft privat 1 år snart) jo det är för att det är för skumma människor som alltid lyckas hitta mig då jag tycker det är obehagligt. Sedan är det flera smyg"följare" som stalkar sin insta 24/7 bara för att "hålla koll" på mitt liv. Visst skriver jag mer detaljerat om mitt liv och lägger upp bilder på bloggen som är offentlig och vem som helst kan läsa, men på insta så kommenterar ändå alla mina vänner osv som gör det "lite privatare" tycker jag haha vet inte kanske gör den öppen någon gång igen iallafall men vet inte hahhaha
 
EN blogg, denna dåra.
 
EN snapchat: sevdayetis
 
Lätta är att komma ihåg att jag inte heter något krångligt, eftersom att sevda yetis heter typ väldigt få i hela världen så lyckades jag heta enkelt sevdayetis. Såå om det kommer upp någon sevda_cool (HAHAHAHAHA mitt första pea namn hette så va 12 år så mobba mig inte tack ) sevdiiiisshhh lr nåt är det INTE jag hahahah!
 
Jag har INGEN badoo, hört att folk hittat konton med mina bilder där med förut........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0