100% press och stress

Hej! Sedan tisdags har jag kört 2 gr om dagen hela tiden och intensivt pluggat ätit pluggat pluggat pluggat ätit och inte gjort nåt annat haha har knappt tid att andas men men det va mitt val att gå en intensivkurs då får jag räkna med hög press 100% hela tiden. Vi har 20 teoriprov att klara innan teoriprovet och vi måste klara de med 63 rätt av 70 för att ENS få göra teoriprovet.. Fatta ångesten man får när man får 62 flera gånger som det hänt mig... Men jag gillar ändå att vi måste ha 11 mer rätt än det riktiga provet så att chansen att få minat 52 på riktiga provet blir större då om vi håller minst på 63 rätt hela tiden. Det är en enorm press och alla pressar men ändå hjälper varrandra vilket är bra! Vi är en trevlig liten grupp här och alla kommer överens bra. 

Igår för att för en gångskull göra nåt annat så cyklade vi jätte långt bort och sen hittade vi ett trevligt café vi satte oss på och åt glass och fikade en stund, fan va jag saknat att cykla! Och på landet sådär, det är så nyttit och skönt att åka till landet ibland och bara andas frisk luft och ba cykla och ta det lugnt!! Så vi cyklade typ 1,5-2 timmar eller så sen åkte hem och pluggade igen.. 

Jag har sovit så otroligt lite 3 nätter nu, min hjärna e helt en annan stans för jag är såå trött och det påverkar ju såklart lite negativt på både teorin och körningen även fast det går bara bättre och bättre och i förrigår och igår fucking spökade här Hahaha :'( berättar mer detaljerat om det senare fyfan vi la in en extra säng i tjejernas rum inatt så jag fick sova med de skit söta som de är!!! Skulle aldriig somnat inatt annars..Inatt sov jag bättre men fortfarande fööör lite.. Så mycket jag sovit på 3 nätter brukar jag sova på 1 natt.. 

Körde 08:30 i morse, det går mycket bättre för varje gång men vissa delar sitter inte helt ännu..

Snart har vi teorilektion och sen ska vi storhandla för helgen och nästa vecka. Fyfan va jag ska soooova ut i morgon så man blir pigg och klar i huvvet, hela helgen är fri från lektioner så det gäller att satsa 100% på teorin nu, ska försöka läsa hela boken från början 1 gång under hela helgen.. Känner att jag behöver plugga mycket mer...
Igår med en av tjejerna här Jessica.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0