23:54

Heej! Va och tränade, körde bara armar idag och sprang lite. Sedan har jag bara ätit och tänkte kolla lite i boken nu någon timme innan jag sover.
 
I morgon ska jag övningsköra för första gången i mitt liv !! 😁 det blir bara kort 1 timme för jag kommer inte hinna då jag ska till läkaren och ta blodprov fyfan asså jag har redan drömmt mardröm om att typ det blev fel och det ba spruta blod och jag svimma och grejjer fyfan. Asså jag tror ingen förstår min skräck för allt allt allt med sjukhus att göra. Det har gått så låångt att bara av att jag ens kan TÄNKA på en spruta eller blod så blir jag helt svag i benen, ibland mår illa, får tryck i mitt bröst/svårt me andningen och kan typ darra.. Fyfan gråter floder, mår illa och svimmar nästan varje gång jag ens ska ta en spruta.. Såå aaa wish me luck kommer nog svimma i morgon dåra...är verkligen världens jobbigaste patient 
 
Sen på kvällen ska jag på ett event på Strandvägen med Sibel, Hermona och kanske Aylin! :) ska bli kul.
Idag på gymmet hahahhaha asså ser ni vilket jävla bebishår jag har eller??!! Måste spraya hårspray exakt varenda dag innan jag lämnar huset haha det är fan sjukt!! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej sevda,eftersom du har så många bekanta i Turkiet så kanske du har några vänner som läser högskola där specciellt vänner som flyttat ner dit från sverige som läser högskola..ifall du har såna bekanta så undrar jag hur de kom in ? gjorde de någon prov? läser de sån kommun eller sån universite man betalar ? hur går de för dem ? vad läser de ? om de inte e privat. För vill själv jättegärna flytta till turkiet de är så fint där har varenda sommar åkt dit.Men vill också plugga och inte bara gå runt typ som yr höns :s Och om du har såna vänner varför tänkte inte du heller studera där eller ? Gillar din blogg sen undrar jag hur de är bo i Stockholm är de för dyrt , funderar på bo lite några månader och bara jobba,men var kan man bo några månader liksom ? Riktig svår hitta lägenhet ? Tycker i övrigt stockholm är den enda stad man kan leva i ifallman väljer sverige.
gillar din blogg och du är så fin och stark tjej
hoppas du svarar hehe söker info överallt asså

2015-06-02 @ 08:55:33
Postat av: A

Heej!

Jag har exakt samma problem med håret, blir galen! Vet inte hur jag ska få det platt utan att det ser fett ut med någon produkt på håret. Hur brukar du göra?? Hårspray funkar inte riktigt, eller beror på om du gör på något speciellt sätt haha :)

2015-06-03 @ 00:31:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0