Frågor och svar

POSTAT AV: ANONYM
Hej Sevda,Jag undrar ifall du öppnat en ny insta för de finns en profil med din bild sevdayetis19 något heter den ? :) Tänkte 19 wtf hehe tror de nån stalker nr 66565444
/ :)

Svar: Heej! Nej det är inte en ny insta, någon stalker nr 403430!! -.- Någon annan tipsade om den tidigare så hade sett den innan men tror den finns kvar då instragram är väldigt sega. Tack så mycket att du sa! :)

 

POSTAT AV: ANONYM
Hej sevda,eftersom du har så många bekanta i Turkiet så kanske du har några vänner som läser högskola där specciellt vänner som flyttat ner dit från sverige som läser högskola..ifall du har såna bekanta så undrar jag hur de kom in ? gjorde de någon prov? läser de sån kommun eller sån universite man betalar ? hur går de för dem ? vad läser de ? om de inte e privat. För vill själv jättegärna flytta till turkiet de är så fint där har varenda sommar åkt dit.Men vill också plugga och inte bara gå runt typ som yr höns :s Och om du har såna vänner varför tänkte inte du heller studera där eller ? Gillar din blogg sen undrar jag hur de är bo i Stockholm är de för dyrt , funderar på bo lite några månader och bara jobba,men var kan man bo några månader liksom ? Riktig svår hitta lägenhet ? Tycker i övrigt stockholm är den enda stad man kan leva i ifallman väljer sverige.
gillar din blogg och du är så fin och stark tjej
hoppas du svarar hehe söker info överallt asså

Svar: Hej! De enda svenskarna jag känner som flyttade dit för universitetet kom in ganska enkelt, de gjorde bara ett engelsk prov som var tydligen lätt. En av mina vänner hade inte tillräckligt bra engelska så hon fick gå "hazirlik" :förberedelse på svenska typ, i ett halvår/ år först med att bara läsa engelska först. Jag tror de utanför Turkiet har enklare att komma in än de som bor där och alla de tre jag känner (den tredje är ifrån Danmark) går i en av de bästa skolorna i Istanbul och betalar ungefär 50 000kr per år. Man får halva priset ifall man är från ett annat land än Turkiet, turkarna som bor där får betala runt 100 000kr per år. En av mina vänner läser Business Administration, den andra läser till Arkitekt och den tredje Ekonomi & Finans.

Jaa jag tycker du borde ta chansen att testa iallafall, eller läs bara en kurs först och känn efter! Istanbul är en UNDERBAR och så unik stad, så jag kan slå vad om att du kommer faastna!!

Om jag ska vara ärlig har jag inte varit i många städer i Sverige för jag tycker inte att det finns så mycket och se förutom Stockholm och Göteborg typ? Andra städer är fööör bondiga för mig tyvärr haha, skulle få panik. Jag har hört att det är ganska stor skillnad på priser, men jag vet inte. Men väldigt svårt att hitta lägenhet, om du har tur hittar du i andrahand men då brukar det vara höga hyror. Jaa precis haha sålänge jag ialalfall bor i Sverige kommer jag aldrig flytta utanför Stockholm.

Tack så mycket! :)

 

 

POSTAT AV: A
Heej!

Jag har exakt samma problem med håret, blir galen! Vet inte hur jag ska få det platt utan att det ser fett ut med någon produkt på håret. Hur brukar du göra?? Hårspray funkar inte riktigt, eller beror på om du gör på något speciellt sätt haha :)

Svar: Jag använder hårsprayen REF, sjuukt bra. Den som är extra strong. Rekommenderar starkt, de är bäst för att få ner bebishår, det verkligen lägger sig skit bra, vanliga hårsprayer hjälper inte lika bra!när man sätter upp håret och perfektionist som jag är så måste den verkligen va skiiit slät och perfekt, men när man lockar håret så vill man ha lite mer "levande" lockar, så då brukar jag köra på en lättare hårspray för det kan bli fult med att använda en sån stark hårspray på lockar.

 


POSTAT AV: ANONYM
Sevda vad pluggar du till ?

Älskar att kika på din blogg.. :)

Svar: Pluggar kurser jag inte läste på gymnasiet, b och c kurser för att ha större behörighet för högskola/universitet.

 

POSTAT AV: ANONYM
Tam Türk kizi görünümüne sahipsin, cok güzelsin.
bästa bloggen, älskar ditt blogg.

Svar: Tack så mycket :)

 

POSTAT AV: ZEYNEP
GUD VAD ROLIGT!! fick reda på det idag och har börjat leta efter biljetter nu! Men har du någon koll på när de släpps? I sånnafall skulle det vara jättesnällt om du kunde skriva det på bloggen eller mejla! :*

Svar: Viiisst :D! Nej jag tror inte de har släppt än men jag ska hålla utkik och skriva i bloggen då jag vet :)!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0