01:33

Heello. Inatt sov jag ut i 10h!! Haha behövdes verkligen.. Så kände mig utvilad och hade lite grejer att fixa hemma under dagen. Sedan drog jag hem till Tsenat, hon packade inför att hon åker tillbaka till Örebro :( vi drog sen till stan en stund sen hem. Kommer sakna henneee den här sommaren har bara flygit iväg verkligen. Men kommer försöka komma ofta till henne för att hälsa på!:)

Sedan va jag i solna c och småshoppade lite och sen bara degat hemma. Kollade på första avsnittet av Paradise.. Inte intressant för 5öre denna gång haha. Säger hela tiden att jag ej ska kolla men förra och förr förra gången fanns bekanta som va med därför det blev kul att titta, men iår vet jag ingen och ville av ren nyfikenhet kolla om det va bra iår men tycker bara alla va lite tråkiga. Och enda som såg bra ut va hon Jennifer haha. 

I morgon ska jag träna på morgon daaaags verkligen. Är så ur form asså. Känner inte igen min kropp typ går ner i vikt då jag inte tränar och allt bara försvinner inte kul. Sedan har jag lite ärenden på dagen bara sen får vi se va jag hittar på. God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0