16 september

Heej! Igår så jobbade jag hela kvällen och sen va jag trött när jag kom hem så gick och la mig tidigt men ändå inte kunde somna förens 1 tiden typ. Sedan jobbade jag hela dagen idag. Fick lära mig kassan idag, det va krångligt i början men det släppte ganska fort, men vissa grejer är fortfarande lite förvirrande. Men det gick jätte bra! Stog i kassan nästan hela långa passet. Tiden bara flyyyyger på mitt jobb som sagt haha älskar det! Jag trivs så himla bra verkligen både med jobbet och kollegorna :D! Sjuukt bra musik är det i butiken också haha 90% av listan är mina favoriter så energiii får man verkligen och hype haha. Viktigt med bra musik också då man jobbar haha.
 
Typiskt sedan jag kommit hem så slappar man för länge så kl är snart 11 men skiter i måste ta tag i plugget nu.. nu på 3 dagar har jag inte fått nånting gjort för jag jobbat så långa pass och sen slappat för mycket då jag kommit hem så klockan blivit mycket. Men kommer inte jobba förens nästa vecka som det ser ut just nu så all in nu med plugget!!!
 
I morgon har jag läkartid kl 09.. ska försöka ändra vet inte varför jag boka så tidigt skjut mig då jag är ledig  också.. sen ska jag träna och sen har jag ärenden i kista och sen ska jag luncha med Aylin. Sedan är det all in med plugget hela dagen. Nu måste jag försööka plugga 1 timme iallafall innan läggdags, good night!
 
har inte gymmat på 3 dagar nu pga min hals inte ok!.........måste köra i morgon igen !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0