03:23

Heej! I torsdags så var jag för det mesta hemma, pluggade lite, färgade håret, va i centrum en stund osv.

Idag innan jobbet lunchade jag med Aylin och sen jobbade till stängning! Myckeet folk, tiden ba flyger som vanligt :D!

Så söt kund idag haha! Jag hjälpte en kund som hade tappat bort sin pojkvän i butiken att ringa honom från jobbets telefon först och han svarade inte så gick in å hämtade min mobil så hon kunde smsa honom att han skulle komma dit vi va osv, sen typ 10min efter så ropade min kollega på mig så jag gick dit och hon sa att en kund hade letat efter mig men inte hittat mig och ville ge en kokosboll hon köpt till mig som tack för hjälpen haha! Fina människor det finns verkligen som visar sin uppskattning :)! Min favoritkokosboll också hahaha min kollega visste direekt för alla vet hur beroende jag är av just de hehe!

Har blödit näsblod 2gr idag :)))))) håller inte ens räkningen längre hur många gr det hänt på sistonde.. Börjar blöda nu varje dag igen. Jag tror verkligem det är pga stress för de 5-6 dagarna jag inte blödde var saker litee lugnare i mitt liv men nu är jag så sjukt stressad med allt så jag mår dåligt asså !!!!!!!! Känner verkligen hur trött min kropp är för jag e så stressad! Ska ej till nån läkare igen än asså off tills jag får tid blir jag väl 45 år lr nåt så jag tänkte avvakta några veckor då allt lugnat ner sig mer å blöder jag inte då då vet jag 99% att de va pga stress!! Ska boka istanbul resan snart så de e gjort.. Fan va skönt de ska bli att va borta längre än 1 vexka denna gång, få alla grejer överstökat sen ba njuta! 

Ajaaa kaos kl är snart halv 4, fastnade med en del grejer.. Legat i sängen sen kl 11 dock... Har en del grejer att fixa samt pluuuuggg innan Asalls födelsedagsmiddag! Godnatt alla!
Idag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0