15 december

Good morgon . Idag ska jag bara träna och packa ofixa grejer jag inte hunnit med. kommer dock packa som att jag ska vara borta 10 dar säkert....Outfit problems haha. Sen är vädret fett upp och ner där, hörde att det är ganska kallt nu 5grader bara? Wtf haha. o vissa dagar 10..Så ska ta me mig 3 jackor heheee så man varken behöver frysa eller svettas. Sen har jag bara för det mesta vilat och tagit det lugnt.
 
I morgon jobbar jag 10-18 och efter på kvällen ska vi alla kollegor ha mysig julmiddag hemma hos Cecilia! Vi ska beställa hem massa libanesisk mat, meze!! Döör. Kommer äta så mycket haha. Sen efter det är det bara att gå hem och sova. Upp tidigt på lördagen för resan! Planet åker inte förens efter 14 men behöver va där vid 12 iallafall...
 
Landar inte förens vid 8 tiden i Istanbul, lite sent.. då alla som varit i Istanbul vet :)))) 100 år att stå i kö för passkontrollen, bagagen o allt sen köa för taxi o att ta sig igenom trafiken i 350 år och allt haha. Ska första 2 nätterna bo hos min saknade Banu! Landar i asiatiska sidan och ska till europeiska sidan där Banu bor haha sååå vid 10-11 på kvällen tidigast är jag hos henne nog. Ska bli kul att träffa henne och umgås iallafall en halvdag, då vi inte hunnit ses alls mycket senaste gångerna jag varit där. Sen upp tidigt på söndagen och förbereda allting med en granne som har hand om allt det här och hjälp från min släkt. Sen upp tidigt måndag och tisdag för att göra allt allt klart. Sen onsdag tidigt på morgonen åker jag tillbaka till Stockholm..Jag vill även hinna besöka min pappas och farmors grav en snabbis :(.. deras dödsdagar i januari börjar närma sig och jag behöver verkligen gå dit innan jag går sönder inombords av saknaden efter de...
 
Väldigt kort och intensiv resa, men men what to do. Verkligen sämsta tidpunkten det här hände haha asså av alla veckor på året just under jul liksom.. -.-.
 
 
Ajaa måste tillbaka dit.. IGEN i februari senast haha för att ta ut allting från min lägenhet samtidigt som min hyresgäst måste flytta ut.. som tuur va jag ju där i juni och rensade mina grejer, så det mesta är redan "redo för att flyttas ut"..men måste hitta källarförråd jag kan ha allting i under tiden... så i februari åker jag troligtvis med mamma i 1vecka-10 dagar så man hinner med allting plus får lite semester också då min mamma inte varit där på 2 år och vill hinna träffa alla oså och jag med såklart.
Saknar Istanbul varenda dag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0