Istanbul igen i helgen...

Heej! I veckan har jag bara jobbat, jobbat nu 6 dar i sträck och är ganska trött idag! Mycket har hänt senaste 2 dagarna. Och idag fick jag beskedet såhär sista minuten att jag måste vara i Istanbul den 23 december för att ÄNTLIGEN skriva på papper för rivningen& byggningen av mitt hus i Istanbul, efter lång tid fram o tillbaka med detta så är allting äntligen på rätt väg nu.
 
Eftersom att jag omöjligt kan komma 23 december till Istanbul då jag inte bara kan lämna allt och åka så passar jag på att åka de dagarna jag är ledig, så jag bara slipper ta ledigt måndagen..egentligen måååste alla va där just 23 december men de måste visa liite hänsyn till oss som bor utomlands och jag kämpade och gav ultimatum att jag bara kan 5 dagar innan eller efter nyår så de va snälla och fixade med advokaten osv osv osv såå puuhh det gick som tur! Hellre att jag fixar det några dagar före andra än att alla, speciellt jag ska få stora problem av att vänta tills efter nyär...
 
Mina chefer är världens underbaraste, bästa chefer som är så förståndiga och snälla som låter mig ta ledigt 1 dag såhär sista veckan och då det är mycket. Det här hände verkligen sämsta veckan på hela året-.-..  hade det här varit i januari kunde jag lugn o ro komma och stanna i en hel vecka och ta ledigt ett tag innan liksom..så man fick lite mer tid att umågs med vänner och familjen där.
 
Ajaa. Så nu är det bokat och klart. Åker lördag eftermiddag, är framme vid 8 på kvällen.. och tills jag är hemma hos min kompis är klockan typ 11 med all trafik o allt..suger att Turkiet inte ställde om klockan i höst så de är 2 h före oss nu.. aja. Sämsta flygtiderna fanns, åker liksom tillbaka onsdag morgon så hela onsdagen förlorar jag ju också. Så därför var jag tvungen att åka lördag eller söndag senast så jag har hela måndagen och tisdagen... 
 
Ajaa ska försöka sova nu. Har 10003894 tankar i huvudet medans jag försöker koppla av med turkiska serier och turkisk depp musik på hög nivå haha. God natt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0