01:35

Heej! Idag så tränade jag på dagen faktist! ÄNTLIGEN FRISK!!!!!!!!!!! Shit va försyyyld jag varit senaste veckorna, haft såå ont i halsen och varit hostig, så träningen har jag fått skippa ett tag..
 
Tränade inte jätte hårt direkt utom lagom... får INTE bli försyld igen nu är det -16 grader ute också faaan va niceeee! -.- Hatar när det blir så kallt och m an måste sätta på sig såå tjocka kläder!! Nu känner jag faktist nästan aldrig kylan riktigt pga att jag alltid går så himla snabbt vart jag än går haha sen bor jag så sjukt centralt och nära till allt så behöver aldrig promenera länge till nåt som tuuuur!
 
Ajaaa sen va jag hemma hos Aylin ett tag, vi drack te och snacka lite bara.
 
Just nu har jag huvudvärk.. för att jag senaste dagarna använt linser som inte exakt varit min styrka för att Synoptik är nu 10!!!!!!!!!! dagar sena med mina linser!! Så har gått till de nu 2 gr och klagat och de har gett mig ett par styckna linser som är nära min syn...de bad mig komma igen nu i morgon ifall de fortfarande inte kommit. Såå antar att jag måste tillbaka dit i morgon IGEN för 3je gången och KRÄVA att de ska ge mig åtminstonde 1månad gratis linser ?! INTE okej det här. Det här är absolut inte bra för mina ögon att använda linser som inte är 100% min styrka samt få huvudvärk hela tiden?! Sen snålar jag med de få jag har kvar att jag kan ha 1 par 2 dagar för jag är rädd att de ska ta slut för vet fan inte när mina kommer?!?! Jag kan få infektion i ögonen av att göra såhär som kan leda till att jag inte ens får använda linser ett tag är så sjukt sjukt irriterad just nu......
 
ajaa god natt!
höstas
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0