23 år idag!

Idag fyller jag år.. 23 år asså what blev ju typ nyss 20 kändes det som åren flyyyyyyyger! Haha kan det gå liite saktare nu! 

Nej men jag har upplevt väldigt mycket för att vara 23 år mycket dåligt och mycket bra grejer. Sånna här speciella dagar som födelsedagar och så är då jag mer känner tomheten från mina älskade änglar!!!! De fattas nu varje år som går och jag tänker fortfarande att de åtminstonde ska ringa och säga grattis men inte ens ett samtal och det gör så ont...!:(  De som tycker jag ibland firar "för mycket" eller "för stort" kan använda hjärnan en extra gång...

Idag har jag 0 stress för saker och ting, allt går framåt i mitt liv just nu (för en gångskull) och framtiden känns ljus, ser målet långt framför mig men det är en bra bit kvar men är påväg nu på spåret igen! Tappade allt och blev väldigt vilsen många gånger ett bra tag mycket pga allt dåligt som hänt i mitt liv förut.. Jag var förvirrad över exakt allting i mitt liv och att fortsätta mitt liv utan nästan alla mina viktigaste,närmaste o mina vägledare i livet har inte varit lätt alls! Jag bara hade totalt tappat hoppet om exakt ALLT i mitt liv..

Så skönt att jag har äntligen återfått mitt hopp om att få ett bra liv och bra mål för framtiden.

Så jag ska bara göra allt i min takt och uppnå det jag vill! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0