Att använda äkta päls/skinn

Okej igår hände det en lite annorlunda grej för mig... Jag var påväg hem från Aylin och skulle upp för rulltrappan.. En äldre kvinna petar på mig och säger "ursäkta du tappade något" och sträcker fram en liten broshyr som inte var min och jag sa "det är inte min men tack så mycket!" och fortsätter gå... lägger inte direkt märke till vad det exakt stog förens när hon säger bakom mig "nää jag tänkte mer ifall du ville läsa om vilket päls du använder, det kan ju vara hund eller nåt"... (luugn att det ska va hund men okeeeej) då ser jag att det stog nåt mer "vilken päls använder du?" på brosyren och en bild på ett djur.
 
Blev helt ställd haha visste inte va jag skulle säga då jag samtidigt pratade i telefon och hade brottom upp så jag sa nåt i stil med "nee det tror jag inte det är men tack ändå..." och gick..
 
Asså om jag ska vara heelt ärlig så är jag inte sååå insatt att jag vet varenda detalj om just det här. Såklart vet jag en del men det är som att man ändå inte vill veta mer än det man vet för det är ju hemskt när man tänker på det men samtidigt så tänker jag att det är isåfall hemskt att äta djur över huvudtaget?!?! Det är många djur vi ääter som blir lika vidrigt behandlade också. (vilket många glömmer bort) Jag tycker det är lite dubbelmoral att säga att det är hemskt att bära tex skinn, päls osv om man själv då äter djur och även kanske använder vanliga sneakers från Nike och Adidas som också är skinn tex från bla samma djur om ni inte visste det!
 
Sen är jag väldigt känslig när det kommer till mat, det är en del djur ändå jag inte kan/vill äta sen så tappar jag matlusten ifall någon säger till mig rakt ut vad det är jag äter i detalj typ..usch kan va ärrad i månader och inte äta just det då typ..
 
Känsligt ämne för en del det här men alla har ju olika åsikter..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0