extrem sjukhus fobi usch..

Heej! Fyfan vilken dag det varit herreguudd.. somnade inte såå sent men vaknade ju liksom 06:30 vilket jag inte ofta göör.. snoozade till 07:30 typ och sen drog jag iväg till läkaren dåra!! Jag stressa ihjäl då jag blev lite sen och va där typ 5 över... sen ser jag att det är drop in och man måste ta nummer lapp haha helt 0 koll som knappt läst pappret men ajaaaa så det är ju "bara" typ 30 nr före mig.. så sjukt mkt folk och jag är helt förstörd av så lite sömn och 0% energi.. så håller på att somna i väntrummet men sen bara blev jag så äcklad av att vara kvar där inne och blir ju inte bättre av att det är så fullt med folk och folk går snabbt fram å tbx å så..
 
1 minut kändes som 1 hel jävla timme och jag hade 0 idè om VEM som skulle undersöka mig heller, och exakt när...kunde bli vem som helst av de där barnmoskorna...sjukhusskräck grov fobi asså eeextrem som jag har så började jag bara må så jävla illa, kallsvettades ihjäl ?!?! Kände mig snurrig, svag och ville på riktigt bara gå ut därifrån ta luft och spy!!!?! Över 40min av väntan där va pain för mig usch asså minns att jag såg att det va 10 nr kvar.. tänkte håll ut sevda bara 10 nr kvar... du klarar det... gick fortfarande sjukt segt... sen då det var endast 2!!!!!!!!! nr kvar känner jag att om jag väntar tills min tur och går in kommer jag på riktiiigt spy och svimma allt på en gång där inne asså så ser även sen på mitt papper att det står att man kan komma nån annan dag detta år å lalalla så tänkte men vafan dååååååååså så jag tar på mig jackan och flyyyyyr bokstavligen snaaabbt därifrån och fyfan jag kände spyan i min hals asså så illa var det och jag bara går så fort jag kan hemåt och dricker massa vatten tar massa frisk luft me djupa andetag sen totalt bryter ihop i min säng och tycker så synd om mig typ hahaha asså helt sjukt hur jag blir av sånt här?!?!.....Roliga är att jag samtidigt skrattar att jag tycker det här med min sjukhus skräck är så sjukt överdriven?
 
Jag bara tyckte det va så otroligt jobbigt och för att vara första gången jag tycker sånt här är så SJUKT obehagligt och äckligt sååå ja jag mådde illa typ en halvtimme till sen gick det över och jag försökte somna i 2 timmar men jag mest halvsov och vilade.. avbokade min optiker tid också jag hade efter då jag hade 0% energi och jag skulle jobba om några timmar så försökte bara bli bra tills dess! Ajaaa blev mycket bättre av 2 timmars vila..var mest fortfarande sjukt trött men jag jobbade 13-21 och sen har jag nu bara varit hemma och tagit det lugnt... Det var min kaos morgon hahaha nu ska jag sova fint innan det blir sent, är helt död i min kropp... God natt alla hoppas ni haft en bättre morgon än mig iallafall.. bättre dag överhuvudtaget dåraaa...
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0