Födelsedagsfirande

Heeellooo! I fredags så fixa jag en del grejer o så. Igår jobbade jag i solna denna gång. Den klädesbutiken jag jobbar är en kedjebutik liksom som finns flera ställen så jobbade i Solnas nu igår idag och i morgon bara! Sjukt nära mitt hem, så mycket lugnare än där jag jobbar annars, men annars trevliga tjejer där med :)

Igår kväll överraskade mina tjejer födelsedags middag o firande för mig på yuc mexican skit söta vi åt middag sen föra och sen drog hem till mina killkompisar och förade där och sen drog till Hells Kitchen! Galet lyckad kväll var det! 

Kom ju baara hem klockan 6 i morse sen gick man upp kl 10 för att jobba hahha vet ej va jag tänkte med som tackade ja till passet idag men det va bara 6h och eftersom att det är lugnt där så var det inte alls jobbigt! 

Nu ska jag äntligen soooooova ut! Jag har sovit 10h på 2 dygn nu haha jag sov liksom 11h i fredags... Sen börjar jag inte jobbet förens 15:00 så har god tid! Ska komma lite tidigare och småshoppa lite också hehehe.. Gooood natt :)

Fler bilder kmr seen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0