Gentlemen

Attraktiva saker killar, GENTLEMEN kan göra! Bara de här "små extra grejerna" är såå attraktivt!
 
1: Killar som lägger lite extra tid på att bjuda ut en till nåt fint ställe de mer tänkt ut (menar ej nu dyraste eller så) menar mer att han lägger sin tid på att hitta på nåt bra/trevligt och inte första bästa ställe varje gång! (Säger inte varenda dejt men nån gång åtminstonde lite extra bra planerat, bara trevligt tycker jag!)
 
2: Killar som hämtar upp och lämnar dig hem, ser till så att du kommer hem säkert och bra! Åtminstonde ifall han inte har möjlighet att skjutsa hem dig eller så, följa med en bit kanske och eller  smsa/ringa och kolla ifall man kommit hem ordentligt och safe speciellt ifall det är kväll!
 
3: Killar som öppnar bildörren åt dig, håller upp ytterdörren åt dig och låter dig gå först och skjuter ut stolen åt dig när ni ska sitta och äta iallafall på restaurang då det ser bra ut att göra det.
 
Sjuka är, i iallafall Turkiet, Istanbul är sånt här ganska självklart hos de flesta så man är liksom van med sånt här om man går på dejter..
 
I Sverige så vet jag ej va som hände me killarna här haha no hate men har inte träffat många som gjort alternativ 3 iallafall-.- man blir typ förvånad å posetivt överraskad ifall en kille gör sånt här i Sverige haha! Sorgligt men sant. 
 
Jag tycker inte de här alternativen är så att vara kräsen även fast jag veet att jag är väldigt kräsen med killar allmänt. (Mest med personlighet, tankar o åsikter, planer för framtiden osv då jag alltid vill tänka långsiktigt ifall jag är seriös med någon)  Men jag är "uppvuxen" med sånt här att sånt här SKA vara en självklarhet ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0