Istanbul <3

Så jävla hemskt allt som händer i denna värld.. Äckliga jävla självmordsbombare igår i Istanbul!! Hoppas de får tag i de som ligger bakom allt kommer få såååånt grovt straff då!! ÄLSKAR att turkiska fängelsen och så är sååå mycket strängare än i Sverige typ hotell fan haha! Hoppas självmordsbombaren brinner i helvettet just nu iallafall äckliga ***unge!
 
Det var ju tydligen säkert planerat att göra mot turister då det var i ett "turistområde" så det är bara människor som vill förstöra för Turkiet och för att Turkiet ska förlora turister osv...
 
Men Istanbul är inte en stad som händer sånt här varenda dag, vecka eller månad ens! Så man ska inte låta äckliga terrorister förstöra!! Jag kollar liksom biljetter nu till Istanbul, tänkte åka i mars, är inte alls rädd för att åka, sålänge det inte börjar hända allt för ofta och om det skulle nån gång bli liksom krig eller så, då är det ju såklart en annan femma...
 
Självklart har säkerheten försämrats hela landet tyvärr senaste halvåret men det är mest östra Turkiet då det är gränsen till Syrien hänt mycket med bl.a PKK. Men storstäder som Istanbul, Izmir och Ankara och turistorter vid medelhavet är inte osäkert att åka till! Man bör bara undvika stora folkmassor, demostrationer osv. Jag undviker till och med demostrationer o så i Sverige för det kan finnas idioter överallt i sånna tillfällen speciellt liksom.. 
 
Sverige har inte avrådit eller förbjudit svenskar att åka dit. Däremot bara östra Turkiet tror jag de avrådit men tror inte nån egentligen vill dit då det är liksom mycket oroligt.. bara att följa informationen i swedenabroad.com !
Vila Ifrid de som förlorade sitt liv i den hemska terrorn <3 <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0