Istanbul dag 6

Heej! Wow vilken kväll det va igår asså hahah! Vi åt först middag på fenix, jätte bra ställe me god mat! Det va min första gång där. Sen åkte vi till Lucca, de hade ett speciellt event där bara inbjudna fick komma in, det va skit kul och vi träffade på folk man kände där som vanligt!

Efter lucca drog vi hem till några killkompisar, vi satt ba å snacka o chilla till 07:30 på morgonen..... kaos asså. Ipek sov hos mig och vi skulle vakna kl 11:00 för vi hade endel o göra. Så vi sov 3h o sen drog vi till bagdat caddesi o åt fet frukost och sen träffade upp släktingar o fikade o för att säga hejdå!

Senare gick vi hem till mig, packade det sista och åkte till Palladium, ville bara in till Bershka. Hade en jättestor Bershka 5min promenad från mig tidigare men de har stängt ner den iår o de suger haha, vi hade inte mkt tid på oss så hann bara gå in där en stund o köpte bara några grejer..

Det kändes så sorligt att det va min sista natt i lägenheten någonsin..:'(.. det kändes tungt faktist.. i 23 år har jag till o från bott där o har miljoner minnen och det är liksom mitt andra hem.. visst kommer det vara en sprillans ny lyxbyggnad senare fram i exakt samma "stam" där huset är nu o typ samma utsikt osv så kommer det ändå inte bli samma som förut..:/

Efter deet åkte vi till flygplatsen, jättesöt som hjälpte mig me allt tills jag va tvungen att gå in i passkontrollen!

Nu snart åker flyget... vill gråta haha.. snaart är jag tillbaka! Förhoppningsvis dröjer det inte länge tillsdess!

 
 

Istanbul dag 5

Heej! Idag åt jag frukost med Begum i ett skiit gott ställe haha. Kommer va mätt tills ikväll asså! Sen har jag hjälpt min hyresgäst med lite grejer inför hennes flytt och sen Idag är det min sista kväll :(. Sen va jag hos frisören och tvätta o föna håret bara.

Ipek kommer snart och vi ska fixa oss och äta middag 21:30 i fenix med Begum, Begums kompis och Helin! Sen ska vi till lucca och sen får vi se!

Ha en fin kväll alla!

 

Istanbul dag 4

Heej! I tisdags kom en o fixa min värmegrej hemma och sen va jag hos släktingar under dagen. På kvällen skulle en tjej skriva på kontrakt men sista sek ändrade sig men senare 2h efter ville hon ändå komma.

Senare på kvällen va jag ute på middag i Moda.

Idag i morse kl 10:00 kom tjejen för att skriva kontraktet och så! Hade sovit 4h så va helt dööd.. somnade vid 3 på natten, vaknade vid 6 av att jag trodde nån va inne i min lägenhet. Ringde en släkting å kollade igenom alla rum o garderober haha😂🙊.. va så rädd fortfarande så jag gick hem till mina släktingar i pyamas utan jacka också haha.

Skulle träffa Sibel som va i Istanbul samtidigt men nej det tog flera timmar med kontraktet osvosv..

Senare på kvällen fixa jag lite grejer sen drog till släkt o åt middag. Senqre på kvällen träffade jag några vänner o ba chillade hos de.

Ska sova nu, godnatt!

 

Istanbul dag 3

Heej! I lördags morgon komjag till Istanbul. Sov halva dagen och sen va jag hos frisören o gjorde manekyr, pedikyr, vaxning o fixade håret oså.

På kvällen drog jag o Helin till ulus29 och åt middag o sen gick vi spontant ut till klubben i ulus29. Sjukt lyckad kväll! Vi har alltid så kul tillsammans o riktigt bra musik var det där som alltid! Exakt som jag gillar, turkisk & amerikanskt, gammalt o nytt. Vi va där till stängning standard haha o sen åkte hem. Hahahha random tjej kom fram till mig å verkligen uppskattade min energi o älskade se oss ha så kul att hon ville hänga å bli vän med oss hahhaa dör.

Igår va jag me släktingar hela dagen åt fika osv.

Idag va jag hos pappas & farmors grav o köpte blommor osv.. sen var jag hemma ett tag för en gångskull men för städaren va här.

Sen va jag med släktingar hela kvällen o senare träffade upp Begum, vi gick hem till henne o sen drog till Starbucks tills de stängde o sen drog vi hem till mig o chillade.

Ska sova nuu. Nån kille ska komma hem till mig o fixa min värmegrej som krånglar lite just nu..-.-

Ajaaa lång dag i morgon. Mycket på g , älskar det :)!

Godnatt alla!


-


Istanbul i morgon! :D

Heej! Har förskjutit upp bloggandet heela tiden. Inget speciellt har hänt senaste veckan, för det mesta bara jobb oså!

I morgon natt åker jag till mitt hem Istanbul!!! 
Så är hemma just nu, packar det sista. I morgon ska jag först träna, sen köpa det sista och sen jobba. Ska hem och bara vila 1h typ sen åka till arlanda!
 
Det blir en kort semester bara för att umgås med släkten, vännerna, äta och njuta till max! Allt med min lägenhet där står fortfarande stilla, fortf inget som hänt pga massa idiotiska grejer. ....
 
Suger att jag inte fick ledigt i morgon då jag tänkte åka torsdag natt istället så jag fick hela fredagen också... men men.

God natt alla !
 
 
Tagit med mig träningskläder. Kommer knappt hinna träna. Men Faaan va jag saknar min älskade strand där jag bor. 5min från stranden bor jag. Skönaste stället att jogga/träna i och bara gå och gå och gå och rensa tankarna till max med musik i öronen med högsta volymen. Behöver det verkligen!!!! Saknar mitt hem så mycket att det gör ont! Nästan 4 månader utan Istanbul känns för mycket <3
 

-

Behöver åka till mitt andra hem, NU. <3


22:03

Heej! I fredags efter jobbet var jag vid globen för att se Gyptian med Sandra, Sandras kompis och Emilia. Det va en lyckad kväll! Drog tidigt för jag jobbade igår. Igår var det bara jobb hela dagen och sen va jag hemma och sov tidigt.

Idag har jag bara jobbat och varit hemma nu några timmar och bara vilat för engångskull. Ska träffa Sibel snart för att säga hejdå :'( och hämta min kjol hon har...

Ha en fin kväll alla!


6 oktober

Heej! I veckan har jag för det mesta bara jobbat och tränat. Igår innan jobbet var jag på Danderyds sjukhus för att hälsa på min en familjevän som opererat benet.

Idag efter jobbet gick alla på jobbet ut och åt på Sthlm Tapas Vasastan, alla var med förutom cheferna och en till. Det va sjukt mysigt och trevligt.

Känner mig så lyckligt lottad som fått så underbara kollegor! Går inte att få bättre än de <3 Från dag 1 jag började, trots att de flesta på jobbet var tighta och hade jobbat där ett tag innan jag började så släppte de in en direkt och vill lära känna än och är så fina mot alla! Älskar de! :)


01:16

Heej ! I fredags efter jobbet drog jag o Julia ut jäätte spontant haha! Vi tog en drink i hötorget nånstans sen kom hennes kompis och vi drog till Kåken en stund. Min första gång där,jätte chill och bra musik!

I lördags jobbade jag hela dagen och sen var jag hemma hos Aylin hela kvällen och vi hade myskväll med Jennifer och Nicky!

Idag jobbade jag hela dagen och ska sova nu.. Denna vecka som kommer, kommer jag jobba 6 dagar (: (:, endast ledig tisdag.. Ajaaa.

Ska sova nu. Godnatt!


-

Ni kanske vet den där känslan när man bara för ett tag behöver typ pausa sitt liv? Behöver det just nu, i en hel månad skulle inte sitta fel.

Hade det varit enkelt skulle jag bara nu åka till Istanbul i en hel månad å ba skita i allt o alla här i Sverige å leva livet där o njuta till max som jag alltid gör där!!!åhh shit vilken frihet jag hade som kunde få mina ryck och åka sådär länge när jag ville och hur mycket jag ville 2-3 år sen efter studenten haha :(

 
 

<3

 

Min förebild i allt! <3 Allting har varit 1000gr svårare utan dig, livet är orättvist och endel får bara kämpa extra mer än andra..Ingen någonsin kan ta din största plats i mitt hjärta babacim benim <3<3

RSS 2.0