Istanbul dag 6

Heej! Wow vilken kväll det va igår asså hahah! Vi åt först middag på fenix, jätte bra ställe me god mat! Det va min första gång där. Sen åkte vi till Lucca, de hade ett speciellt event där bara inbjudna fick komma in, det va skit kul och vi träffade på folk man kände där som vanligt!

Efter lucca drog vi hem till några killkompisar, vi satt ba å snacka o chilla till 07:30 på morgonen..... kaos asså. Ipek sov hos mig och vi skulle vakna kl 11:00 för vi hade endel o göra. Så vi sov 3h o sen drog vi till bagdat caddesi o åt fet frukost och sen träffade upp släktingar o fikade o för att säga hejdå!

Senare gick vi hem till mig, packade det sista och åkte till Palladium, ville bara in till Bershka. Hade en jättestor Bershka 5min promenad från mig tidigare men de har stängt ner den iår o de suger haha, vi hade inte mkt tid på oss så hann bara gå in där en stund o köpte bara några grejer..

Det kändes så sorligt att det va min sista natt i lägenheten någonsin..:'(.. det kändes tungt faktist.. i 23 år har jag till o från bott där o har miljoner minnen och det är liksom mitt andra hem.. visst kommer det vara en sprillans ny lyxbyggnad senare fram i exakt samma "stam" där huset är nu o typ samma utsikt osv så kommer det ändå inte bli samma som förut..:/

Efter deet åkte vi till flygplatsen, jättesöt som hjälpte mig me allt tills jag va tvungen att gå in i passkontrollen!

Nu snart åker flyget... vill gråta haha.. snaart är jag tillbaka! Förhoppningsvis dröjer det inte länge tillsdess!

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0