3 turkiska favoriter denna sommar

 
 
 
 
 Lite mer deeep. Älskar texten!!! 
 

Mahmut Orhan - Feel feat. Sena Sener

Denna lååt vilken succè asså! Hörde denna innan den blev så känd, i Istanbul 1 år sen då jag var ute och minns att jag shazama denna låt och ba oj är det turkar som gjort den haha kändes för "europeisk" för det men sjukt bra! Sen nu i år börja den komma på jobbet och blev så chockad att den börja bli känd här och nu spelas den öööverallt verkligen!
 
Älskar videon där den visar vackra Istanbul <3
 
 

Favorit låtarna i år

Asså läätt typ nr 1 favoriten iår, såå bra!!! Min o Merves låt i Turkiet haha
 
 
 
 
den kom ut typ slutet av 2016 men ändå haha
 
 
 
grymma låtar jag spelat sönder i sommar haha! 
 

-

Killar som vet va de vill 👌🏼! 

 

-

Skriv inläggstext 

 

-

Ska bli så skönt att åka bort ett tag, igen. 1 vecka är lite och kommer flyga men bättre än inget. Jag måste resa då å då, blir dum annars. Man behöver verkligen paus från vardagen ibland.

 
Saknar min stora del av mitt hjärta, Istanbul! Finns ingen plats på denna jord där jag mår så bra av som där. Mina år där var mina bästa år i mitt liv!!! Aldrig varit så lycklig. Så mycket är bara så annorlunda och bättre, sedan finns tyvärr mycket nackdelar också. Så svårt egentligen. 
 
Även På något sätt känner jag att jag är närmare min pappa och farmor då. Inte bara att jag kan besöka deras grav utan att bara vara där jag delat så mycket minnen med de, visst är det otroligt jobbigt ofta men samtidigt känner jag mig så hemma och jag gillar att tappa bort mig själv i tankarna i mina gamla områden med minnena med de.. bara stranden vid där jag bor. Ääälskar att gå hela den där lååånga vägen längs stranden. Bara vara helt ensam med musik i öronen och bara gå å gå å gå och tääänka och rensa tankarna heelt. Finner sån roo där. Mår alltid så bra efter. Behöver det så mycket ibland. Riktig tänkare haha -.- längtar så sjukt mycket till nästa år i september då jag troligtvis kommer vara där 2v. 1 v ensam o 1v me vänner. Ska bli såå skönt å bo ensam där först å kunna ha så mycket egentid. Kommer ha mycket o göra dock också men men.. 
 
Kanske lätt å fråga då varför jag bara inte bor där?! Det är ändå en annan sak att bo å leva där, jobba där, än att bara vara där. Även fast jag har en lägenhet där så jag aldrig behöver tänka på hyra osv så är det ändå mycket mer som behövs. Det är rätt svårt å hitta bra jobb med bra lön.
 
Men faktist har tänkt mycket. I framtiden, ifall jag fortfarande är singel o är klar med min utbildning o skulle få bra jobb där med bra lön, skulle jag nog utan tvekan flytta. Iallafall testa. Blir jag inte lycklig så kommer jag alltid ha mitt hem i Sverige kvar. 
 
Min dröm i framtiden är att ha ett jobb mellan Stockholm o Istanbul. Bor jag i sthlm året runt så hoppas jag att jag har ett jobb att jag måste åka ofta till Istanbul några dagar då å då. Inget är omöjligt. Jag är fortfarande ung o har hela livet framför mig. Men först har jag en hel del o fixa klart här i Sverige med jobbet, lägenhet o utbildning innan jag bestämmer mig för ett sånt stort val. Jag har alltid varit rätt självständig och envis sedan jag föddes haha. Finns ingenting som är omöjligt för mig. Vill jag något verkligen så händer det förr eller senare. Endel svåra grejer kommer inte alltid enkelt men det är bara att inte ge upp och kämpa tills man fått det man vill ha !! 
 
 

01:57

Heej! I fredags efter jobbet tränade jag och sen senare på kvällen gick jag ut en jätte kort stund till strömterassen med Julia och sen drog jag till sture med Merve och hennes kollegor! Det va en lyckad nice kväll! 


I lördags så tog jag det lugnt hemma hela dagen och senare på kvällen var jag på Escalier med Jennifer! Det va jätte mysigt o trevligt!

Idag jobbade jag extra ett halv långt pass typ. Sedan jag kom hem har jag ätit ben & jerry's glass o myst framför min turkiska serie hehe. Ide tiderna börjar sakta men säkert😂..

I morgon har jag en del grejer o göra innan jobbet haha. Bland annat fixa mitt pass IGEN då polisen skrev FEL på min födelseort. Jag är född i Istanbul, inte Råsunda (?). Visst inte världens stora fel, men rätt ska vara rätt. Mitt turkiska legg står det att jag är född i Istanbul. Å hur skummt ser det inte ut att ha 2 olika id handlingar med 2 olika födelseorter? Land dessutom. Haha de kommer ju tänka jaha föddes hon i 2 olika länder samtidigt eller?-.- 

Väldigt oprofetionellt av de att de ber mig betala igen för att fixa ett nytt när det är DE som gjort fel?! OCH dessutom ber de mig ta med mig mitt gamla till Turkiet "ifall jag får problem" så ska jag yani visa mitt gamla å förklaara för de att Sverige gjorde fel?! Asså hör ni hur oprofetionellt det låter eller hahahha inga ord! Haha jag får ALLTID min vilja igenom med min envishet så jag kommer klaga tills jag får ett nytt gratis ;) we will seee...

Då jag fick mitt nya pass bara några dagar innna jag åkte till Izmir så hann jag inte fixa det. Å ja, nu har jag varit hemma 1 månad och fortfarande inte tagit tag i det o jag åker om 10 dagar haha.. aja får se hur det går! Ända pinsamma är väl att de kommer undra varför jag väntat 1 hel månad hahaha får väl skylla på att jag va i en annan stad eller nåt haha aja Wish me luck :) 


-

Ångra aldrig det du gjort, ångra istället de chanserna du aldrig tog. 

 

Att bara inte göra nånting

Idag har jag varit ledig, första gången på 1 vecka. Sov ut och sen njöt på balkongen av typ "sista sommardagen" i Sverige i 2h. Sen har jag bokstavligen bara nästan legat i sängen, hela dagen. Kollat min serie Paramparca (förväxlingen i sverige) som nu börjat igen. Ibland behöver man bara dagar som denna, att bara ligga hemma och vila. Lyssna på musik och bara tänka och tänka. 


Älskar att bara ligga i sängen i timmar med musik och bara tänka. Ibland kan jag tänka så mycket att jag blir dum men ibland är det bara så skönt. 

Har på sistonde försökt få till sånna här dagar då jag är ledig. Minns förut att jag inte minns ens när jag senast ENS vilade hemma. Minst 9 månader typ. Så fort jag var ledig så gjorde jag 57 planer typ efter varrandra. Jag har alltid energin till det men ibland orkar inte kroppen bara, speciellt inte då det varit mycket jobb i många dagar isträck osv...Man får ingen tid för egentid alls..


-

Mycket drömmar o mål.. händer saker hela tiden. Även om målet ibland känns långt bort då jag inte alltid har tålamod, så vet jag ändå vägen dit och är på rätt spår! 


Istanbul 7 september

Bokade häromdagen biljett till Istanbul!! Åker 7-14 september, 1 vecka! Saknat mitt andra hem otroligt mycket! 6 månader sist snart jag var där, lång tid för mig hehe. Så många säger jämt, "Turkiet igen? istanbul igen?" 


Istanbul är en stad jag levt i sammanlagt 9 år av mitt liv, jag har många vänner, släktingar och lägenhet som blir endel o fixa med. Jag har "ett liv" där med. Mer än 1 år kan jag inte vara utan Istanbul. Det går inte. Sedan är det också för att det som tur inte för långt bort och för dyrt att åka dit, har liksom alltid boende hos vänner eller släkt när jag kommer dit. Då det är så enkelt för mig att åka när jag känner för det 2-3 gr per år så är det bara liksom perfekt för mig då jag kan samtidigt åka till andra länder också såklart! Skulle gjort samma sak ifall det var tvärtom, att jag bodde i Istanbul. Skulle åkt till Sverige minst 2 gr om året då. Åkte till Sverige varannan månad då jag bodde där 3 år sen hhahaha var lite överdrivet men aa.

Längtar så mycket tills min lägenhet är klar om exakt ett år! De har äntligen nu rivit ner huset och börjat bygga om på nytt! Så sjukt snabba! Får ofta bilder med uppdateringar om huset, kul å se hur snabbt de jobbar! Ska bli konstigt att se det irl, att huset helt plötsligt bara inte finns mer.. men kommer bli grymt bra sen när det nya blir färdigt! 


01:06

heej! I fredags efter jobbet tränade jag med Merve, sen hade vi myskväll o lagade mat o bara tog det lugnt hos henne! Lördags efter jobbet gick jag ut med Julia och Jennifer, vi var först på Escalier o sen på strömterassen! Det va en chill bra kväll!


I söndags var det bara jobb sen hem. Denna vecka hittils har jag bara jobbat för det mesta. Är äntligen ledig i morgon efter 6 dagars jobb! Har endel ärenden under dagen men sen får jag se vad jag gör framåt kvällen!

Ska sova nu, god natt! 


23:03

Heej! Förra veckan jobbade jag för det mesta o helgen var jag ute med Julia och Merve! Fredan en stund på sture å lördan på strömterassen för en drink bara! Lördagen på kvällen hade jag o Merve tacokväll o söndagen tränade vi å lagade mat o hade myskväll bara! 


Denna vecka har jag mest jobbat å i tisdags var jag på middag hos Dilara o hennes kille, det va jätte trevligt! Igår efter jobbet åt jag med Tsenat och bara chillade

Idag var det nog sista dagen med bra väder nu kändes det som, så skönt att jag var ledig så chillade på balkongen och bara tog de lugnt ute hela dagen o såå!

Får se vad jag gör i helgen, blir jobb hela helgen iallafall å sen får man se!

God natt alla!
 


Jag o Dilara i bodrum 2016

01:53

heej! Hela förra veckan jobbade jag för det mesta och tog det lugnt! I lördags efter jobbet va jag hemma hos Aylin som hade fixat mysig hemmakväll! 

 

I morgon är jag äntligen ledig så har en del å fixa under dagen och sen får jag se vad jag gör på kvällen!

God natt! 


22:14

heej! I fredags hade jag taco myskväll med Tsenat, lördags gick jag ut med Julia och Ailin efter jobbet. 


Igår hade jag skönt pass 8-13:30 men de va för eeen gångskull på så många månader jag bara låg hemma o inte gjorde ett skit på hela dagen! Såå skööönt. 

Idag var jag med Aylin hela dagen och hade en jätte skön och mysig dag i solen på huvudsta badet i Solna.

Ligger i sängen och kollar Kara Sevda, såå länge sen sist! Ska sova snart. Börjar 8 i morgon igen. God natt! 

Bodrum turkbuku

RSS 2.0