-

Ska bli så skönt att åka bort ett tag, igen. 1 vecka är lite och kommer flyga men bättre än inget. Jag måste resa då å då, blir dum annars. Man behöver verkligen paus från vardagen ibland.

 
Saknar min stora del av mitt hjärta, Istanbul! Finns ingen plats på denna jord där jag mår så bra av som där. Mina år där var mina bästa år i mitt liv!!! Aldrig varit så lycklig. Så mycket är bara så annorlunda och bättre, sedan finns tyvärr mycket nackdelar också. Så svårt egentligen. 
 
Även På något sätt känner jag att jag är närmare min pappa och farmor då. Inte bara att jag kan besöka deras grav utan att bara vara där jag delat så mycket minnen med de, visst är det otroligt jobbigt ofta men samtidigt känner jag mig så hemma och jag gillar att tappa bort mig själv i tankarna i mina gamla områden med minnena med de.. bara stranden vid där jag bor. Ääälskar att gå hela den där lååånga vägen längs stranden. Bara vara helt ensam med musik i öronen och bara gå å gå å gå och tääänka och rensa tankarna heelt. Finner sån roo där. Mår alltid så bra efter. Behöver det så mycket ibland. Riktig tänkare haha -.- längtar så sjukt mycket till nästa år i september då jag troligtvis kommer vara där 2v. 1 v ensam o 1v me vänner. Ska bli såå skönt å bo ensam där först å kunna ha så mycket egentid. Kommer ha mycket o göra dock också men men.. 
 
Kanske lätt å fråga då varför jag bara inte bor där?! Det är ändå en annan sak att bo å leva där, jobba där, än att bara vara där. Även fast jag har en lägenhet där så jag aldrig behöver tänka på hyra osv så är det ändå mycket mer som behövs. Det är rätt svårt å hitta bra jobb med bra lön.
 
Men faktist har tänkt mycket. I framtiden, ifall jag fortfarande är singel o är klar med min utbildning o skulle få bra jobb där med bra lön, skulle jag nog utan tvekan flytta. Iallafall testa. Blir jag inte lycklig så kommer jag alltid ha mitt hem i Sverige kvar. 
 
Min dröm i framtiden är att ha ett jobb mellan Stockholm o Istanbul. Bor jag i sthlm året runt så hoppas jag att jag har ett jobb att jag måste åka ofta till Istanbul några dagar då å då. Inget är omöjligt. Jag är fortfarande ung o har hela livet framför mig. Men först har jag en hel del o fixa klart här i Sverige med jobbet, lägenhet o utbildning innan jag bestämmer mig för ett sånt stort val. Jag har alltid varit rätt självständig och envis sedan jag föddes haha. Finns ingenting som är omöjligt för mig. Vill jag något verkligen så händer det förr eller senare. Endel svåra grejer kommer inte alltid enkelt men det är bara att inte ge upp och kämpa tills man fått det man vill ha !! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0