01:57

Heej! I fredags efter jobbet tränade jag och sen senare på kvällen gick jag ut en jätte kort stund till strömterassen med Julia och sen drog jag till sture med Merve och hennes kollegor! Det va en lyckad nice kväll! 


I lördags så tog jag det lugnt hemma hela dagen och senare på kvällen var jag på Escalier med Jennifer! Det va jätte mysigt o trevligt!

Idag jobbade jag extra ett halv långt pass typ. Sedan jag kom hem har jag ätit ben & jerry's glass o myst framför min turkiska serie hehe. Ide tiderna börjar sakta men säkert😂..

I morgon har jag en del grejer o göra innan jobbet haha. Bland annat fixa mitt pass IGEN då polisen skrev FEL på min födelseort. Jag är född i Istanbul, inte Råsunda (?). Visst inte världens stora fel, men rätt ska vara rätt. Mitt turkiska legg står det att jag är född i Istanbul. Å hur skummt ser det inte ut att ha 2 olika id handlingar med 2 olika födelseorter? Land dessutom. Haha de kommer ju tänka jaha föddes hon i 2 olika länder samtidigt eller?-.- 

Väldigt oprofetionellt av de att de ber mig betala igen för att fixa ett nytt när det är DE som gjort fel?! OCH dessutom ber de mig ta med mig mitt gamla till Turkiet "ifall jag får problem" så ska jag yani visa mitt gamla å förklaara för de att Sverige gjorde fel?! Asså hör ni hur oprofetionellt det låter eller hahahha inga ord! Haha jag får ALLTID min vilja igenom med min envishet så jag kommer klaga tills jag får ett nytt gratis ;) we will seee...

Då jag fick mitt nya pass bara några dagar innna jag åkte till Izmir så hann jag inte fixa det. Å ja, nu har jag varit hemma 1 månad och fortfarande inte tagit tag i det o jag åker om 10 dagar haha.. aja får se hur det går! Ända pinsamma är väl att de kommer undra varför jag väntat 1 hel månad hahaha får väl skylla på att jag va i en annan stad eller nåt haha aja Wish me luck :) 


Kommentarer
Postat av: NORRSKEN EMMISH

ha en bra måndag

kram

2017-08-28 @ 05:44:15
URL: http://nouw.com/lillemmish

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0