Köpt lägenhet!

En av mina stressgrejer jag haft på sistonde är bla att jag köpte lägenhet förra tisdagen! :D Är så sjukt glad, känns fortfarande inte så verkligt än haha! Allt gick så fort. Jag hade planer på att köpa egentligen till nästa sommar/höst, men sen tänkte jag innan mars och sen hitta jag en jag gillade verkligen och chansade o helt plötsligt skrev jag kontrakt! Flyttar in 1mars, skönt ändå o ha liite tid på sig. Januari månad är det först min födelsedag det är så mycket alltid med folks födelsedagar osv osv. Såå kan i lugn o ro börja kolla möbler o beställa början av februari! 
 
Detta blev perfekt avslut för mig på detta år! 2017 har ändå varit ett bra år, början va lite jobbig men sen för det mesta bra o jag har haft underbara lyckade resor! Kommer göra årssumme sen som jag brukar varje år haha såå man minns va man gjort.
 
Ser så mycket fram emot 2018!! Först blir jag som sagt 25 början av året o det ska firas!! O sen flyttar jag in i min första lägenhet i Sverige i början av mars o det ska firas det med såklart hehe! Seen väntar grymma resor I hope! Bla så blir min lägenhet i Istanbul äntligen klaar i September :D! Då ska jag dit med några vänner o inviga den hehe! Det ska firas självklart också! Sååå 2018 är mitt år! Faan va jag förtjänar det här! :) Så mycket skit år jag haft o skit man fått gå igenom, å så dåååligt som man mått så många perioder i livet. ÄNTLIGEN börjar oturen vända sig och mot ljusare tider!! 
 
Ingenting har varit enkelt men såå värt all krigande. 

mycket hela tiden

Heej!! det har hänt rätt mycket i mitt liv sistonde haha! Haft världens stress över saker o ting.
 
Har vardagarna för det mesta jobbat och chillat med vänner o familj. Förra helgen var jag i Malmö hos min saknade habibti Rania! Det var jätte mysigt, vi chillade för det mesta och vi skulle till Köpenhamn sista dagen men jag var tvungen att köpa en ny biljett, mycket tidigare för hade så mycket o fixa i Sthlm! Så blev rätt kort men värt !
 
Vart rätt mycket senaste tiden på jobbet så är sjukt trött. Sover så lite o dåligt hela tiden också, ingen energi kvar fan ska bli skönt o ha 2 dagar irad ledigt åtminstonde nu fro.m nyår.. o snart fyller jag 25 år!!! sjuuukt va tiden flyger haha
 
Ska sova nuu lång dag i morgon! börjar 08:30, God natt
 
 
Bilder från Ranias bröllop i Malmö i April! 

-

(null)


-

(null)
If you spend too long holding on to the one who treats you like an option, you will miss finding the one who treats you like a priority


01:34


Hej! I lördags jobbade jag. Efter jobbet senare var jag på en barndomväns 25årsfest! det va jätte trevligt att träffa många barndomsvänner man hängt mkt med förut.

I söndags var jag med Tsenat. Vi var i stan och sen mos shoppade lite, åt och fika!

I måndags var jag med Fasla i mos, vi åt och shoppade lite.

Igår och idag jobbade jag stängning så inte gjort så mycket speciellt. Nu är jag ledig tors,fre, lör o sön!:) 
(null)(null)


(null)

(null)

(null)
(null)


23:25

Helloo! Fredags va jag på julmiddag med jobbet. Vi åt på tabbouli på Söder. Sjukt gott! Sen drog vi en stund till Habibi på söder haha sen hem! 

Söndags var jag hemma hos Merve med Fasla som kom från Portugal då! Fick fina presenter av henne från Portugal, så söt! 

Igår va jag hemma hos Aylin efter jobbet och bara myste.

Idag har jag tränat o för det mesta chillat oså. Just nu börjar jag få migrän. Fick precis en stark migrän tablett av mamma. Kommer nog sova gott snart. I helgen blire jobb och 25årsfest! Ska bli kul! God natt
(null)

(null)


Fina minnen. Saknar!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Nya skor

Mina nya älsklingar jag köpte några veckor sedan. Så fina och bekväma! Vagabond: 1600
(null)


RSS 2.0