Köpt lägenhet!

En av mina stressgrejer jag haft på sistonde är bla att jag köpte lägenhet förra tisdagen! :D Är så sjukt glad, känns fortfarande inte så verkligt än haha! Allt gick så fort. Jag hade planer på att köpa egentligen till nästa sommar/höst, men sen tänkte jag innan mars och sen hitta jag en jag gillade verkligen och chansade o helt plötsligt skrev jag kontrakt! Flyttar in 1mars, skönt ändå o ha liite tid på sig. Januari månad är det först min födelsedag det är så mycket alltid med folks födelsedagar osv osv. Såå kan i lugn o ro börja kolla möbler o beställa början av februari! 
 
Detta blev perfekt avslut för mig på detta år! 2017 har ändå varit ett bra år, början va lite jobbig men sen för det mesta bra o jag har haft underbara lyckade resor! Kommer göra årssumme sen som jag brukar varje år haha såå man minns va man gjort.
 
Ser så mycket fram emot 2018!! Först blir jag som sagt 25 början av året o det ska firas!! O sen flyttar jag in i min första lägenhet i Sverige i början av mars o det ska firas det med såklart hehe! Seen väntar grymma resor I hope! Bla så blir min lägenhet i Istanbul äntligen klaar i September :D! Då ska jag dit med några vänner o inviga den hehe! Det ska firas självklart också! Sååå 2018 är mitt år! Faan va jag förtjänar det här! :) Så mycket skit år jag haft o skit man fått gå igenom, å så dåååligt som man mått så många perioder i livet. ÄNTLIGEN börjar oturen vända sig och mot ljusare tider!! 
 
Ingenting har varit enkelt men såå värt all krigande. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0