Istanbul dag 3

Heej! Igår så hälsa vi på en släkting som ligger på sjukhus just nu. Det är skönt att hon är på bättringsvägen! Sen gick vi ut och åt på restaurang med några släktingar, senare åkte jag till andra sidan för att möta upp Ipek och hennes vänner. Vi drog till en turkisk klubb i Pera och va där hela kvällen. Det va riktigt kul och jag hade jätte kul som vanligt när  jag går ut i Istanbul!! Blv rätt sent men det gör inget haha!


Sov ut lite idag och sen va vi hos släktingar på dagen och sen va vi bjudna på middag hos andra släktingar/familjevänner. Det va sjukt mysigt och trevligt att träffa så många samtidigt och umgås hela kvällen. Vi kom hem för en stund sen bara, och ligger i sängen nu.

Igår btw så skulle jg ta ut pengar då man behöver ofta kontant här, vad händer? Jo bankomaten äter upp mitt kort!!!!!!!!!! Så står där som en idiot och blir helt chockad hahaha ringde direkt min bank (turkiska bank) å de sa att det automatiskt spärrades :@ så ska fixa nytt kort i morgon!

Ska försöka vakna tidigare i morgon å fixa det efter frukosten och behöver däremot akut köpa bikini då jag inte visste förens vi kom att de hade en fet inomhus pool också man måste hinna använda lite hehe! Såå blir lite terapi dag i morgon med massae, bastu/hamam och simning o ba slappna av!!

Sen ska jag träffa 2 vänner under dagen, 1 vän här å sen en annan andra sidan o sen en annan efter det xD planer efter planer som vanligt!!! Aja måste sova nu! god natt alla :) 

Roomservice standard 05:00 om man ej hinner äta på Bodrum manti hehe..:(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0