Istanbul dag 5

Heej! Idag efter frukosten så åkte jag till andra sidan till Nisantasi för att luncha med Banu! Det va jätte mysigt och trevligt. Sen åkte jag tillbaka till hotellet och sen träffade Begum en stund i Kalamis och fikade. 


Sen senare mot kvällen kom några släktingar till vårat hotell, vi chillade i hotell lobbyn ett bra tag och sen åt vi på restaurangen på terrassen av vårat hotell! Sjukt fin utsikt är det egentligen men såklart ska det vara jätte dimmit hela dagen idag så vi fick ingen utsikt alls haha!:( ajaa vi åt å bara umgicks hela kvällen

Klockan är bara halv 12 å rätt "tidigt", vi ska vakna liite tidigare i morgon. Vill simma lite på morgonen och chilla. Och sen ska vi besöka min pappas och farmors grav o köpa fina blommor <3! 

Efter det tbx till hotellet för o fixa oss , 18:30 har vi bord på Nusr-et mmmmm! Så jävla gott! Ni alla måste hört om Salt bae, för er som inte visste är det en turk som äger en sjukt bra en av de bästa köttrestaurangerna i Turkiet! Ganska dyrt för att va Turkiet tom, men sååå värt och så gott! Åt där 2 år sen senast. Ska bli jätte nice å äta där igen!

Ska sova nu, god natt!

Ingången i vårt hotell!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0