Back in Sweden

Heej! I torsdags på morgonen åkte mamma tillbaka till Sverige och jag hade en del ärenden att fixa med huset. Senare på dagen så shoppade jag och Begum i Akasya, köpte så fina kläder på Bershka som är standard att man går in i Istanbul då den inte finns i Sverige. Checkade ut på hotellet för att 2 sista dagarna bo hos Begum!


Senare på kvällen drog vi till nya stället Must i Nisantasi med Ipek, Melis och Eda och fler av Begums vänner! Alla va sjukt trötta å sega så det blev en rätt chill och tidig kväll! Vi drog en stund till La boom också men det va skit dåligt haha så vi åkte hem efter det. 

På fredagen var det min sista dag så vi sov först ut och bara chillade och jag shoppade det sista och så, sen på kvällen gick vi till Lucca bara och sen hem! Jag kunde inte alls somna när vi kom hem så jag dygnade tills vi åkte till flygplatsen på morgonen! 

När jag kom hem så var jag sjukt trött och sov 15h första natten hahahaha rekord typ. Sen jobbad ejag direkt igår och idag.

Ska sova nu, i morgon ska jag träna för en gångskull och sen bara chilla, jobbar kort pass i morgon bara stängning. God natt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0