Istanbul IGEN i morgon...

Asså jag har verkligen inte åkt såhär ofta till Istanbul någonsin?! I oktober åkte jag egentligen bara för semester för tänkte att rivningen av min lägenhet skulle ta ännu längre tid innan det börja osv...då hittade jag en hyresgäst av en slump då min lägenhet var uppe i airbnb sedan i somras då jag var där också och då rensade ganska mycket då det egentligen skulle rivas i höstas..


Vi gjorde kontrakt att hon får bo kvar tills det rivs o hon var fullt medveten om situationen att det kommer 100% hända inom ett år men inte var säkert när Sen fick jag veta att det ska rivas redan i mars 1,5 månad efter så var tvungen att komma snabbis i december för att skriva på allt..

Redan direkt då meddelade jag min hyresgäst om situationen både på sms och alla lagliga sett. Från att vara sjukt trevlig "oskyldig"människa började jag höra ryckten från grannar om saker hon planerade göra mot mig osv osv..

Hon började bli sjukt jobbig och började anklaga mig för endel grejer. Datumet var 1 mars, och hon fick rätten att bo kvar tills den dagen trots att sista dstumet för hyresgästerna var 15 februari och jag och min mamma bokade våran resa utifrån det datumet för att jag har liksom en hel del grejer där jag skulle ta ut tills dess osv..

Några dagar innan vi åkte fick vi veta att det blev försenat 1 månad, och självklart ville min hyresgät utnyttja situationen att bo kvar till sista sekunden TROTS varenda eeen i huset hade flyttat ut hahahah asså vem vågar bo helt ensam i en hel byggnad med tomma lägenheter då det är sjukt mycket enklare för inbrott osv?!? Tänkte aja gör vafan du vill men jag ville hämta ut mina saker (har ett helt rum jag inte hyrt ut plus å använder hon några grejer/möbler) men nope, eftersom att hon försöker ta pengar utav mig så lät hon mig inte gå in i min egna lägenhet?!?!?! O kom med idiotiska dåliga bortförklaringar. O tyvärr enligt kontraktet så hade hon ju rätt att bo kvar tills det är dags att flytta liksom så jag hade inte rätten att tvinga även fast jag ville slå sönder henne å tvinga mig in ändå

Skitsamma hon va idiot och orkade inte lägga ner min tid av min semester med min mamma då vi hade massor med annat å göra. Så jag sket i. Hellre åker jag tillbaka några veckor efter ÄN att låta henne få som hon vill att jag ska typ erbjuda henne pengar för att gå in ? Eller säga typ du kan slippa betala 2 hyrorna DU FORTFARANDE INTE BETALT?! Hahaha nonono. Då hellre åker jag tbx några veckor efter. Låter inte sånna smutsiga respektlösa horungar vinna haha. Såååå äääntligen tar detta slut. Hahaha karma is a bitch just sayin :)..Hon är amerikan och dör för Turkiet haha onkommer inte ha lätt att få uppehållstillsånd mer sen hahaha ;)... Bye bitch! En idiot mindre i Turkiet liksom.

Ska ta ut mina grejer, sälja lite saker, ge bort, kasta och ta hem lite till Sverige. och sen har jag ingen lägenhet där på 1,5 år. Kommer bli rätt jobbigt faktist..!Ska dit fredag kväll till söndag morgon och jobba direkt efter jag kommit hem då jag är ensam ansvarig söndagen osvosv. Jävligt intensiv helg ! Wish me luck (:


Skriv inläggstext 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0