-

Är såå sjukt uttråkad här i Sverige helt sjukt haha. Händer ju fan ingenting!! Blir dum.  Kanske borde boka en spontan resa till Istanbul snart ensam .. eller?🤔trots allt 3 månader sen snart heheh.. nej men måste egentligen prioritera så mycket annat just nu men fan håller på och bli knäpp här!!! 

Ni vet också när man ibland bara är SÅ trött på saker och ting o bara behöver en paus från allt och alla här?? Såå känner jag just nu ! 

Längsta jag kommer under december månad iallafall är Malmö och Köpenhamn! Ska dit näst nästa helg, sköööönt det ska bli bort från Sthlm iallafall och så kul o träffa min saknade vän Rania!      
(null)Nya nike skor

Skor jag rekommenderar för er som jobbar i butik! Köpte dessa nån månad sen, sjuukt sköna och bra jobbskor! Köpte de på rea 1200 , ord pris 1600 på Nike!
(null)


-

(null)


21:04

Heej! I helgen  jobbade jag. Värsta helgen 2017 kaos haha! Blev helt död så gjorde inte nåt speciellt efter jobbet. Måndags var jag ledig å då åt jag på mos med Tsenat o kollade kläder!

Kännt mig halvt sjuk senaste dagarna och inte haft lust att göra nåånting. Mår mycket bättre nu då jag verkligen fått sov ut ordentligt.

I morgon är det jobb sen julmiddag med jobbet! Ska bli så mysigt! 
(null)


01:36

Heej! I fredags var jag på Aylins skolas fest. Det va jätte kul och en lyckadl kväll! I lördags var jag först med Tsenat och åt och senare på kvällen var jag med Merve,  hennes mamma o Merves kompis o kille i mos. Vi fikade och bara chilla. Sen drog vi hem till Merve och bara tog det lugnt.

Igår jobbade jag extra och sen var hemma hos Merve med hennes mamma och Selin. Vi kollade en turkisk film och bara myste. 

Idag jobbade jag stängning, kör stängning i morgon med. Blir 4 dag stängning denna vecka av 6 jobbdagar. Bara att köra på haha. Kaos i helgen kommer det bli dock då det är black friday, löning o allt ! 
(null)

(null)


-

Invest in people who invest in you.
 
 

<3

Min förebild <3
 

Tarkan - Beni cok sev

Fastnat för denna låt. Så bra. Tarkan levererar bra igen som vanligt! 

ZAYN - Dusk till Dawn ft. Sia

<3

01:12

Heej!  Igår va jag ledig. Fikade med Alale som varit i Sverige några dagar och Åt med Aylin i stan. Så skönt att Alale har lite mer "chill" termin nu och kan komma och besöka oss oftare hehe!
 
Idag innan jobbet åt jag lunch med Cecilia jag inte träffat på länge! Världens sötaste dotter hon fött 2 månader sedan bara! Åhh älskar barn så mycket! Längtar såå mycket tills det blir min tur en vacker dag! 
 
Måste hitta en bra man först haha det är inte lätt att hitta en bra genleman direkt här i Sverige har man ju märkt , tråkigt men sant. 
(null)
Igår!
 
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
Dööör så söööt!!!!!!! <3

Helgen

Fredags tog jag bara det lugnt efter jobbet. Lördags jobbade jag stängning o sen åkte direkt till Saghis pojkväns födelsedagsfirande! Det va jätte trevligt och kul. 

 

Öppnade dagen efter så var sjukt trött hela dagen. Kvällen senare gick jag och Merve en låång promenad runt råstasjön och lötsjön. Dog av kyla men haha. Sen åkte vi och köpte thai mat och åt.

(null)
 
(null)
 
(null)
 

(null)

 
 

Tisdag

Heej! Tisdags var jag ledig hela dagen. kvällen var jag och mamma hos Melisa och familj för att träffa hennes nyfödde dotter Selin! Såå sjukt söt. Det va jätte trevligt med alla samlade och god turkisk mat.
 
(null)
 
(null)
 

00:34

(null)

(null)

(null)

Heej! I fredags var jag hos Aylin, vi hade myskväll hemma och bara tog det lugnt.

I lördags var vi hos familjevänner. Det va jätte trevligt. Senare på kvällen gick jag, Merve och Jennifer ut. Vi var först på Escalier, sen Sture och sen Berns en stund. Det var en lyckad kväll! 


Idag träffade jag min saknade Malin som var här över 1 natt bara från Oslo! Sen bara jobbat å kollat serier. 


I morgon är jag ledig. Vi ska till andra turksvenska familjevänner! Ska sova nu, god natt! 

             
                 
                     Fixat håret

Heej! I torsdags var jag hos frisören! Blev såå nöjd! Vi färgade det först ljusbrunt och sen slingade över lite med slingor så det blev en bayalage! Ångra dock att jag inte lät honom ta liite fler slingor nära botten men men får fixa det nästa gång! 

Före, typ gult o så ojämt
(null)Efter
(null)

(null)


Frisören i morhon!

Heej! Vart helt borta från bloggen, 10 dagar. Hela förra veckan jobbade jag för det mesta. Var med Merve några gr under veckan och bara chilla hos henne. Tisdagen var jag med Tsenat och åt i solna. Torsdagen skjutsade jag en familjevän till Strängnäs fram o tbx. Lördagen efter jobbet tog jag en drink med Jennifer på escalier. 

Var helt slut efter denna helg, hade sovit lite flera dagar och kört bara öppning och somnat sent.. jag kände mig halvt sjuk men så fort jag sover ut en hel dag så blir jag direkt så bra. Jobbade extra nu i måndags så fick fredagen ledig då. Jobbat nu i 6 dagar irad å nu är man ledig i 4 daaagar! 

Asså hahaha aldriig vart ledig så många dagar irad (om jag inte tagit semester å 100% av gångerna rest) blev så hype av detta så jag typ ville spontant åka utomlands en weekend ! Men sen kände jag nej men det här är det jag behöver. Bara vila o fixa saker jag förskjutit upp på samt umgås med vänner o familj. Weekend resor blir så stressiga o så lite sömn, blir alltid mer sliten när jag är tillbaka typ haha

Ajaaa! I morgon kl11:00 har jag tid hos frisören ända ut i huddinge haha. Min gamla frisör jag hade i solna, GRYM! Ingen har kunnatgöra lika bra efter honom så åker hellre långt för att han ska fixa det! ÅÄntigen ska jag fixa mitt fula hår! Usch kännt mig så ful i detta länge nu. Tycker det är lite "tråkigt å dött" i botten o sen kmr det en annan färg helt plötsligt som en lång utväxt istället för att det bör sjunka ihop fint tsm osv, så behöver akut klippa topparna, skämms fan att gå runt såhär haha! Sen tror jag kör en bayalage/omre. Vill känna mig litee ljusare vid botten än nu, å fixa till längderna med slingor så det ser fräsht ut. Fixa lite ljusare slingor naturligt vid botten för att fräsha upp samt mörka lite längderna, får se va vi gör. 

Måste sova nu, god natt !
(null)
Vill nog ha nåt i stil med detta till höger! Blev såå fint sist! 

RSS 2.0