Frisören i morhon!

Heej! Vart helt borta från bloggen, 10 dagar. Hela förra veckan jobbade jag för det mesta. Var med Merve några gr under veckan och bara chilla hos henne. Tisdagen var jag med Tsenat och åt i solna. Torsdagen skjutsade jag en familjevän till Strängnäs fram o tbx. Lördagen efter jobbet tog jag en drink med Jennifer på escalier. 

Var helt slut efter denna helg, hade sovit lite flera dagar och kört bara öppning och somnat sent.. jag kände mig halvt sjuk men så fort jag sover ut en hel dag så blir jag direkt så bra. Jobbade extra nu i måndags så fick fredagen ledig då. Jobbat nu i 6 dagar irad å nu är man ledig i 4 daaagar! 

Asså hahaha aldriig vart ledig så många dagar irad (om jag inte tagit semester å 100% av gångerna rest) blev så hype av detta så jag typ ville spontant åka utomlands en weekend ! Men sen kände jag nej men det här är det jag behöver. Bara vila o fixa saker jag förskjutit upp på samt umgås med vänner o familj. Weekend resor blir så stressiga o så lite sömn, blir alltid mer sliten när jag är tillbaka typ haha

Ajaaa! I morgon kl11:00 har jag tid hos frisören ända ut i huddinge haha. Min gamla frisör jag hade i solna, GRYM! Ingen har kunnatgöra lika bra efter honom så åker hellre långt för att han ska fixa det! ÅÄntigen ska jag fixa mitt fula hår! Usch kännt mig så ful i detta länge nu. Tycker det är lite "tråkigt å dött" i botten o sen kmr det en annan färg helt plötsligt som en lång utväxt istället för att det bör sjunka ihop fint tsm osv, så behöver akut klippa topparna, skämms fan att gå runt såhär haha! Sen tror jag kör en bayalage/omre. Vill känna mig litee ljusare vid botten än nu, å fixa till längderna med slingor så det ser fräsht ut. Fixa lite ljusare slingor naturligt vid botten för att fräsha upp samt mörka lite längderna, får se va vi gör. 

Måste sova nu, god natt !
(null)
Vill nog ha nåt i stil med detta till höger! Blev såå fint sist! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0