Alanya dag 3

Heej! I helgen jobbade jag och var på personal middag. Innan kom Julia, Aylin o Lisseth till mig och sen gick vi ut med vänner. Imåndags började äntligen semester, åkte till Alanya!

Semestern började inte alls bra, kommer skriva mer om det sen. 

Min killkompis Metin hämtade upp mig på måndag kväll och vi åt bara mat sen sov jag.

I tisdags så sov jag ut halva dagen var sjukt trött av sömnbrist från hela helgen. Sen på kvällen åkte jag o Metin till stan med hans kompis o bara chilla. Igår så solade jag, badade o gick på massage o sen drog till stan för att shoppa lite med Metin.

Idag så chillade jag hela dagen. Solade, badade och gick på massage igen. Metins tjej kom hit idag så var ensam ikväll palla ej störa haha men kommer hänga med de i morgon kväll typ. 

Denna resa är terapi resa deluuuxe!! Bara sol, bad, maaat, sova, vila, massage!! Behövde detta såå mycket. Tiden får inte gå snabbt nu sista dagarna!! :( 

(null)-


Känslan när man känner sig otillräcklig.. (null)


23:38

Hej! Detta år har nog vart det året jag minst bloggat någonsin. Hänt väldigt mycket och har bara helt enkelt inte orkat lägga tid på att blogga och ju mer tid det går och desto oftare det händer.

Det har varit en bra sommar! Mykonos var lyckat och sen har vi haft så tur med vädret här i Sverige! Ovanligt varmt, men så nice! 

Har mest jobbat sistonde och hängt med vänner o familj. Jag ska till Alanya helt ensam på måndag i en vecka.  Min bästa killkompis Metin har hotell där så kommer bo i hans hotell och träffa han ibland på kvällarna.

Denna resa kommer vara 100% fokus på mig själv, jag vill vila ut och ta hand om mig så mycket som det går! Jag har inte mått 100 på ett tag och kännt mig så trött bl.a. O många resor får än att bli tröttare då man gör så mycket aktiviteter oftast. Man kopplar inte alltid av riktigt ordentligt. Men denna gång kommer jag endast för det mesta vara på stranden vid hotellet ensam under dagarna, bara sola, bada, sova, äta o vila ut till maax! Ska försöka gå på massage flera gr också så jag blir ännu mer avslappnad. 

Sedan har jag 1dag i Istanbul, kommer bli så kul att hinna träffa släktingar den dagen jag saknat så mycket! Kommer dock inte hinna träffa vänner men kommer ändå åka dit i oktober sen för min lägenhet blir äntligen klar 30 september!! 

Ska sova nu, jobb hela helgen o träffa vänner o familj. God natt!
(null)


RSS 2.0