23:38

Hej! Detta år har nog vart det året jag minst bloggat någonsin. Hänt väldigt mycket och har bara helt enkelt inte orkat lägga tid på att blogga och ju mer tid det går och desto oftare det händer.

Det har varit en bra sommar! Mykonos var lyckat och sen har vi haft så tur med vädret här i Sverige! Ovanligt varmt, men så nice! 

Har mest jobbat sistonde och hängt med vänner o familj. Jag ska till Alanya helt ensam på måndag i en vecka.  Min bästa killkompis Metin har hotell där så kommer bo i hans hotell och träffa han ibland på kvällarna.

Denna resa kommer vara 100% fokus på mig själv, jag vill vila ut och ta hand om mig så mycket som det går! Jag har inte mått 100 på ett tag och kännt mig så trött bl.a. O många resor får än att bli tröttare då man gör så mycket aktiviteter oftast. Man kopplar inte alltid av riktigt ordentligt. Men denna gång kommer jag endast för det mesta vara på stranden vid hotellet ensam under dagarna, bara sola, bada, sova, äta o vila ut till maax! Ska försöka gå på massage flera gr också så jag blir ännu mer avslappnad. 

Sedan har jag 1dag i Istanbul, kommer bli så kul att hinna träffa släktingar den dagen jag saknat så mycket! Kommer dock inte hinna träffa vänner men kommer ändå åka dit i oktober sen för min lägenhet blir äntligen klar 30 september!! 

Ska sova nu, jobb hela helgen o träffa vänner o familj. God natt!
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0