Turkiet populärt igen!

https://www.aftonbladet.se/resa/a/p6KEdw/har-ar-varens-hetaste-resmal 
(null)

(null)
Så kul att läsa! VISSTE att Turkiet snabbt skulle gå upp igen! Förmodlingen är de på top 3 inom kort igen :)  +150% är en sjuk höjning! Sjukt att jag alltid har rätt . Sa till alla att man inte ska haka upp sig på att det "just hände i Istanbul" att det KOMMER hända många fler städer och länder också, o ändå va alla så rädda för Turkiet haha. O kolla va som hände, många fler länder fick terror to.m Sverige av de mest otippade länderna (vilket jag också va 100% säker på att det en dag skulle hända) o Istanbul har klarat sig nu senaste året! 

Det är därför man ALDRIG ska låta terron vinna :)! Kan hända VART SOM HELST, NÄR SOM HELST! Tyvärr i dagens samhälle går man inte 100% säker nånstans. 


Flyttar i morgon!

Heej! Fullt upp som vanligt. Har för det mesta jobbat, varit med vänner o fixat inför flytten! I morgon 09:30 får jag äntligen nycklarna :D! Såå glad! Blandade känslor! Bott i samma område o i samma lägenhet i 17 år ! Kommer bo rätt nära nu med så det blir skönt ändå. Längtat till att ha helt mitt EGET, med bara mina saker o bestämma ALLT själv! Så kul o flytta samtidigt med alla nya saker o såå, kommer bli så fint när allt är klart sen!

Såå kommer flytta mest kläderna, 5 resväskor o massa påsar haha o köksgrejer osv i morgon. Sedan tar vi kartongerna med massa annat i på söndag tillsammans med mina 3 möbler jag ska flytta hemifrån ! Mitt sminkbord och 2 byråer.

I morgon får jag lite hjälp först av mamma under dagen o senare på kvällen kommer Julia o sover över! Inviger lägenheten me mig första natten haha! Ska bli kul. Får hjälp av familjevänner också på söndag så ska bli skönt.

Jobbade 8-17 idag å direkt efter handlade endel grejer till lägenheten! Ska packa det sista nu inför i morgon sen försöka sovaa. God natt! 
(null)


2 veckor kvar

Heej! Har mycket som vanligt just nu. Exakt 2 veckor kvar nu! Såå spännande :D Äntligen beställt min fina stoora o underbara säng haha blev kär i den! Blev en stor kondential säng på 160 sjukt fin
(null)

(null)
Blev totalt runt 16000 för sängen såå värt! 

(null)

(null)
Typ 4000kr för stolarna o bordet tillsammans! 

Haha allt jag köpt hittils till hemmet! Tv bänken vet jag vilken jag vill ha och sängbordet också tror jag. Soffan kvar faaannn asså är så stressad! O i helgen jobbar jag så får se om jag kanske hinner i morgon om jag får sluta tidigare. 

Om ni har tips på fina L soffor 3 sits får ni gärna skriva till mig haha!


Fullt upp!

Heej! Sjukt intensiva veckor sistonde. Mycket jobb och fullt upp med flytten, packa saker hemma/rensa samt att leta efter möbler!!! Inte nog med flytten har jag haft mycket inför min lägenhet i Istanbul också! Vi fick välja vilka alla golv, väggar, lister, spotlight, dörrar, köksskåp o så, badrumsskåp, allt allt för alla rum !! Fick sån dålig info om exakt hur valet skulle gå till på distans så va process med att fixa klart det sista min också mitt i allt -.-.. så svårt då man bara kan se på bild och inte irl! Men jag blev jätte nöjd med mina val och är såå exited för hösten då den är klar :D

Var jätte sjuk i en hel vecka nästan för 1 vecka sen. Orkade inte ens kolla serier eller prata med någon haha då är Sevda verkligen sjuk. Men pga att jag va sjuk å hade 100 andra grejer innan det så har de viktiga sakerna jag ville få gjort fått bli lite sent...

Igår äntligen beställde jag matbord, stolar, soffbord och sänggavel iallafall. Sjukt nöjd med allt. Har dock det viktigaste kvar, sängen och soffan! Intee lätt asså. Vill ju investera i en bra med grym kvalité man kan ha i mångaa år. Sen därefter kommer jag köpa tvbänk, sängbord o massooor med annat till köket o vardagsrummet. Men det tar jag sist! 

Jobbat snart 6 dar irad pga att det va lite kris på jobbet. I helgen är jag äntligeen ledig. Ska kolla lördagen och söndag, beställa SENAST på söndagen!!! Fan flyttar om 3 veckor så jag kommer va utan säng och soffa första veckorna typ -.-... aja har en jätte skön luftmadrass hemma jag ska ta med o använda sålänge så jag överlever !

Helgen då vi firade Dilaras födelsedag!
(null)

(null)

(null)


RSS 2.0