-

(null)


-

(null)
Ord räcker inte till att beskriva saknaden efter dig min finaste babannem benim. Mitt hjärta gör så ont när jag tänker tillbaka på allt med din död. Så mycket mardrömmar som kommer å går i perioder. Så mycket i mitt liv som förändrades efter din död. Å så stort tomrum du lämnade. Om jag bara kunde få pussa o krama dig en enda gång å nypa dina söta kinder...du kommer föralltid ha en av de största o mest speciella platset i mitt hjärta ingen kan ersätta<3

11/1-2013 </3

01:54

Heej! Shit va mycket det vart början av detta år! Nyår va jätte lyckat! Var med familjvänner under kvällen hos Merve och sen gick jag o Merve ut till Scandic Codential. 

Sen Såå många födelsedagar bl.a., Januari är den månaden det är flest jag känner som fyller år, FÖR många fyller år och även jobbigaste dagarna om året för mig.. både min Farmors o pappas dödsdagar :/..

Jag fyllde år 4 januari, det firade vi hemma med familjevänner oså bara. Jätte mysigt var det. Dagen efter det firade vi Zendoras födelsedag som fyller dagen innan mig egentligen. 

Helgen som var nu hade jag fixat en födelsedagsfest på takvåningen i Kista torn med mina nära vänner och några nära kollegor. Sååå sjukt lyckad kväll! Bättre än planerat, inte för att va sån men mina fester jag haft blir ALLTID så lyckade att många pratar om de lång tid efter haha! Kunde inte bli mer nöjd. Allt var perfekt, tack vare mina fina vänner <3 så synd att fler jag ville gärna ha där inte kunde komma men det va skit kul ändå!  (null)
(null)


-

(null)


RSS 2.0