Mykonos dag 3

Heej! Just nu är jag på Mykonos med Merve! Vi bokade rätt spontant 2v sen bara och nu är vi här och lever till max! Lite överskattat och övepriser dock hah. Liknar Bodrum sjukt mycket bara att det är mycket mindre. Känns som en lite blandning av Cesme och Bodrum. Vi är just nu på Nammos och det kostar 600kr för en solstol, handduk o parasoll ingår bara helt sjukt haha.

Första dagen i lördags så var vi på nån strand nära oss och senare på kvällen var vi på Scorpios hela kvällen, åt och chilla men åkte hem redan vid 21:30 då vi hade varit vakna 2dygn och var jätte trötta. Det va lite för seg deephouse för våran smak annars va det jätte fint o så.

Igår var vi först på en strand o sola nära hotellet och sen på kvällen var vi först på Super paradise, jätte trashigt haha såå inte vårat ställe så vi var där max 15min sedan på Paradise beach på nån klubb som hette Tropicana och det va ok därefter nån klubbsom hette Cago tror jag och det va ok det med. 

Fick lite alanya känsla sådär fucka ur ställe så inte våran grej nu mera haha jag gilla sånt när man va yngre o gjorde det många gr festa hela nätterna osv. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0