Söndag

Heej 3 veckor senare.. IGEN! Enda jag gjort är att jobba eller umgåts med vänner o familj. Måste börja bli bättre på att skriva igen alltså .. jag har ju detta som en "dagbok" för att komma ihåg allt jag gjort oså. Minns dock inte nu i detalj allt man då gjort senaste 3veckorna haha såklart. Skulle bli en bok ifall man skrev ner allt nu i ett inlägg

Varit rätt jobbigt på jobbet på sistonde.. är sjukt trött å känner veekligen att jag behöver semester. Hade 3dagar irad ledigt förra veckan o faan va skönt det var. Lämnade inte mitt område på de där 3dagarna, istället kom vänner över o höll mig sällskap hemma och ute o sola nära mitt hus! Äntligen hittat en plats där man kan sola o knappt folk är i! 

Älskaar att ha vänner över typ hela tiden haha för myskvällar om man inte pallar gå ut o göra saker! 

Jag är sällan ensam, har ofta vänner här eller går ut o hittar på saker/drar till vänner men när man väl är ensam känns det väldigt ensamt.. minns förut då jag bodde hemma fan så foort jag va ledig gjorde jag 79 planer typ. Orkar inte me sånt längre, kanske är det för att jag är sjukt trött då jag fortfarande inte haft semester sedan september? Rekooord för mig verkligen! Kmr dö snart asså.. har semester om en månad å har fortfarande inte planerat något spikat ännu.. lite stress men vi får se vart jag hamnar. Kommer aldrig slösa 2veckors semester av att vara i Sverige iallafall.. måstee byta miljö NU ! 
(null)
En av myskvällarna härom veckan hos Aylin <3

RSS 2.0